U bent hier :

Bernard Shawsingel 166 AMSTERDAM, Zuidoost

Veiling

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1984
Wijk  :  Zuidoost
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
VVE bijdrage  :  73 p/mnd
Woonoppervlakte  :  43 m²
Externe bergruimte  :  5 m²
Inhoud  :  120 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Omschrijving:
Op 3 maart 2017 vindt de openbare verkoop plaats t.o.v. één der notarissen van Van Heeswijk Notarissen N.V. te Rotterdam van:

I. het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning met balkon op de vierde verdieping, alsmede een berging gelegen op de begane grond van het flatgebouw, plaatselijk bekend Bernard Shawsingel 166 te 1102 VD Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Weesperkarspel, sectie A, complexaanduiding 1865-A, appartementsindex 229; en
II. het één/vierde (1/4e) onverdeeld aandeel van het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de fietsenberging (uitsluitend bestemd voor de woningen met indexnummers A-227 tot en met A-230), gelegen op de begane grond van het flatgebouw, plaatselijk niet nader aangeduid, kadastraal bekend gemeente Weesperkarspel, sectie A, complexaanduiding 1865-A, appartementsindex 281.

De grond is in voortdurende erfpacht uitgegeven. De Gemeente Amsterdam is eigenares van de grond. De erfpachtscanon is voor het lopende tijdvak afgekocht, derhalve tot en met 31 januari 2035. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing.

Volledigheidshalve verwijzen wij een ieder voor meer informatie naar de notaris en de algemene bijzondere veilingvoorwaarden.

Tot en met 16 februari 2017 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notaris.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Van Baerlestraat 53, 1071 AR Amsterdam
Telefoon: 020-5733357
E-mail: info@voogd.nl
Internet: www.voogd.nl