U bent hier :

Bert Haanstrakade 416 AMSTERDAM, IJburg

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Herenhuis
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2015
Wijk  :  IJburg
Ligging  :  Aan vaarwater, aan water, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  252 m²
Perceeloppervlakte  :  145 m²
Inhoud  :  1.025 m³
Totaal aantal kamers  :  9
Aantal slaapkamers  :  6
Tuin  :  Aan te leggen, zuidwest, 5.40 x 11.60 m
Parkeergelegenheid  :  Parkeerplaats
Overige ruimte  :  toilet, berging
Omschrijving:
Onder architectuur gebouwd, zeer groot en markant herenhuis van maar liefst 252m2: een ideaal familiehuis met karakter. Gelegen aan een hof aan de achterzijde en aan de voorzijde het Markermeer. Vanuit de woning zijn er prachtige vergezichten over het water. Het schouwspel van de zon, hemel en wolken is elke dag weer adembenemend. Verder zijn er vijf slaapkamers (optie tot zes), twee badkamers, woonkeuken grenzend aan de tuin op het zonnige zuidwesten, twee parkeerplaatsen, werkkamer en een woonkamer met geweldig uitzicht. Door een grote vide is de plafondhoogte op de begane grond wel zeven meter!

*** € 199.000,-- erfpacht is reeds vooruitbetaald en afgekocht voor de periode van 50 jaar! ***

Het huis heeft mooie zichtlijnen, veel ruimtelijk gevoel en veel woonruimte. Kortom: een prachtige en zeer geslaagde combinatie van esthetiek en praktische bewoonbaarheid op een tot de verbeelding sprekende locatie.

De woning telt 252m2 netto woonoppervlak maar voelt door de ruimtelijke constructie met o.a. de vide en het ruime trappenhuis, welke niet zijn meegerekend in de woonoppervlakte, veel groter aan. Het bruto vloeroppervlak is 285m2.

INDELING:
Begane grond:
Rustig binnenhof, twee parkeerplaatsen op eigen terrein, tuin op het zonnige zuidwesten, entree achterzijde, woonkeuken met prachtige hoogte tot wel zeven meter door de grote vide. De keuken dient koper zelf te plaatsen. In het midden bevindt zich een berging. Via een kleine trap wordt de voorzijde bereikt. Hier bevindt zich een werkgedeelte, berging, meterkast, toilet met fontein en de entree aan de voorzijde.

Eerste verdieping:
Studeergedeelte aan de achterzijde, een kleine trap gaat naar de woonkamer met uitkragende erker (glas op glas) met prachtige vergezichten over het Markermeer. De open haard is voorbereid (er is reeds een afvoer aanwezig voor de rookgassen).

Tweede verdieping:
Overloop, slaapkamer achterzijde (eventueel te splitsen in twee), toilet met fontein (casco), masterbedroom aan de voorzijde met prachtig uitzicht over het water, inloopkast, grote badkamer voorbereid voor een ligbad, dubbele wastafel, handdoekradiator en inloopdouche. Deze badkamer moet nog door koper worden geplaatst.

Derde verdieping:
Overloop, twee slaapkamers aan de achterzijde, inpandige berging met aansluiting voor wasmachine en droger, toiletruimte (casco), tweede badkamer (casco) en slaapkamer aan de voorzijde.

Vierde verdieping:
Door de grote glazen wand is er prachtig licht de woning in. Hier bevindt zich het dakterras van 55m2 met een grote tuinkamer.

ALGEMEEN:
- woonoppervlakte 252m2, inhoud 1025m3 (conform NEN-2580);
- gebouwd in 2015;
- alle wanden zijn reeds gestuukt;
- de woning wordt opgeleverd zonder keuken en sanitair;
- erfpacht: AB2000, canon is afgekocht tot en met het einde van het tijdvak zijnde 31 juli 2065;
- verwarming en warm water middels stadsverwarming;
- vloerverwarming in de woonkamer en in de keuken;
- volledig geïsoleerd, o.a. HR++ beglazing in aluminium kozijnen;
- kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie AU, nummer 3151, groot 1 are 45 centiare;
- oplevering in overleg.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID:
De woning ligt aan de Bert Haanstrakade op een gewild gedeelte van Haveneiland te IJburg. Het biedt vrij uitzicht over het IJmeer, Durgerdam en het eiland Pampus, waar ook het 'voor Pampus liggen' vandaan komt. De brede kade met boulevard is geen doorgaande verkeersroute. Aan weerszijden staan panden, die samen een blok vormen. Met de aan de tuinzijde gelegen villa's ontstaat een veilig binnenterrein waar kleine kinderen veilig kunnen spelen.
De omliggende herenhuizen zijn allen naar eigen inzicht ontworpen, wat dit deel van IJburg een typisch Amsterdams en exclusief karakter geeft. IJburg wordt steeds completer en dat zie je overal terug. Niet alleen in het nabij gelegen haventje, de vele scholen en kinderopvang. Op loopafstand ligt het strand van Blijburg, in de zomer het 'Spanje om de Hoek' en in de winter een plek om uit te waaien. De bereikbaarheid is uitstekend. Met de tram sta je in 15 minuten in centrum Amsterdam, op de fiets ben je er in 20 minuten. Met de auto ben je in een paar minuten op de A10 of de A1 of op de A9 richting Schiphol. Dat je zo dicht bij alles bent en toch zo veel rust kunt genieten is bijna te mooi om waar te zijn.

BIJZONDERHEDEN:
- onder architectuur gebouwd;
- vijf mogelijk zes slaapkamers;
- de voorzijde heeft een fantastisch uitzicht over het Markermeer;
- de achterzijde ligt aan een rustig hofje;
- zonnige tuin op het zuidwesten;
- twee eigen parkeerplaatsen;
- woonkamer met glazen panorama-erker;
- riant dakterras van 57m2 met grote tuinkamer en adembenemend uitzicht over het Markermeer
en Durgerdam en Pampus.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Van Baerlestraat 53, 1071 AR Amsterdam
Telefoon: 020-5733357
E-mail: info@voogd.nl
Internet: www.voogd.nl