U bent hier :

Cornelis Anthoniszstraat 3 - huis AMSTERDAM, Oud-Zuid

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Dubbel benedenhuis
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1899
Wijk  :  Oud-Zuid
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse D
VVE bijdrage  :  80 p/mnd
Woonoppervlakte  :  112 m²
Inhoud  :  380 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  2
Tuin  :  Noordwest, 6.10 x 4.61 m
Parkeergelegenheid  :  parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, tochtportaal, hal
Omschrijving:
Goed onderhouden dubbel benedenhuis met tuin gelegen op een zeer geliefde en centrale locatie in het hart van Amsterdam Oud-Zuid, het Duivelseiland: Een gewilde en rustige wijk tussen het chique Museumkwartier en de hippe Pijp.

De woning is gelegen op eigen grond, heeft 2 slaapkamers en is voorzien van originele stijlkenmerken zoals plafondornamenten, paneeldeuren en tochtportaal met deur voorzien van geslepen glas. In 2006 is de fundering vernieuwd.

INDELING:
Bel-etage:
Eigen entree naar tochtportaal waarvandaan toegang tot de ruime hal met garderobekast. Riante en-suite woonkamer gelegen aan de voorzijde. Omdat de bel-etage hoger ligt dan het straatniveau zit u hier heerlijk privé zonder inkijk. Middels mooie openslaande deuren is de eetkamer met twee vaste kasten aan de achterzijde toegankelijk welke eveneens bereikbaar is vanuit de gang. Open keuken uit 2007 van het merk Varenna afgewerkt met een RVS aanrechtblad. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, o.a.: 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser (Gaggenau), combi-oven (Siemens) en twee koellades. Toegang middels twee openslaande deuren, alsmede een aparte keukendeur, tot de charmante veranda met balkonkast waarin de combiketel is opgesteld. Via de veranda is de tuin bereikbaar welke zon biedt tussen circa 16.00 en 20.00 uur. In de hal is een aparte toiletruimte met toilet en wasbak.
Souterrain:
Middels een vaste trap vanuit de bel-etage is het souterrain bereikbaar. Overloop, slaapkamer aan de voorzijde waarvandaan toegang tot de inpandige berging met wasmachineaansluiting. Badkamer voorzien van inloopdouche , ligbad (Villeroy en Boch), toilet en dubbele wastafel afgewerkt met Vola kranen. Ruime masterbedroom aan de achterzijde. Beide slaapkamers alsmede de overloop zijn voorzien van mooie, praktische vaste kastenwanden met een greeploos kliksysteem.

ALGEMEEN:
- woonoppervlakte 112m2, inhoud 380m3 (conform NEN-2580);
- bouwjaar omstreeks 1899;
- het pand is in 2006 voorzien van een nieuwe fundering;
- gelegen op eigen grond!;
- volledig voorzien van dubbele beglazing in houten kozijnen;
- verwarming en warm water middels combiketel (Intergas Kombi Kompakt HRE, 2013);
- badkamer voorzien van vloerverwarming;
- kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie U, complexaanduiding 10337, appartementsindex 1;
- definitief energielabel D;
- oplevering in overleg.

VERENIGING VAN EIGENAARS:
- actieve en financieel gezonde VvE Cornelis Anthoniszstraat 3 te Amsterdam bestaande uit 3 appartementsrechten;
- oprichting: 28 juni 2000;
- 40/100e aandeel in de gemeenschap;
- de administratie wordt in eigen beheer uitgevoerd;
- de VvE-bijdrage bedraagt € 80,-- per maand;
- in september 2012 is het buitenschilderwerk gedaan;
- opstalverzekering via de VvE afgesloten met voldoende dekking.

LIGGING:
Het appartement is gelegen in een rustige straat in Amsterdam Oud-Zuid tussen het Roelof Hartplein en de Pieter Baststraat. In de directe omgeving zijn allerlei voorzieningen te vinden zoals de winkels van de chique P.C. Hooftstraat, de Beethovenstraat, de Ferdinand Bolstraat en de beroemde Albert Cuypmarkt. Diverse eet- en drinkgelegenheden zoals Café Loetje met haar befaamde biefstuk, Café Wildschut, toprestaurant "Le Garage", het monumentale College Hotel, en de gezellige cafeetjes en terrassen in De Pijp zijn op een steenworp afstand. Ook het Concertgebouw, de openbare bibliotheek, diverse musea, bioscopen en theaters bevinden zich in de nabijheid. Voor recreatie loopt u binnen enkele minuten naar het schitterende Vondelpark of het charmante Sarphatipark.
De woning is uitstekend te bereiken dankzij diverse uitvalswegen, binnen tien minuten van de ringweg A10. Uw auto parkeert u gemakkelijk voor de deur met betaald parkeren of een parkeervergunning die hier nog per direct te verkrijgen is! Zeer goede openbaar vervoer verbindingen op loopafstand met o.a. tramlijnen 3, 5, 12, 16 en 24 en nachtbus 358 naar Centraal Station, Station Zuid-WTC, Station Amstel, Station Sloterdijk en Station Muiderpoort. Vanaf het Museumplein heeft u met bus 197 een directe verbinding van slechts 25 minuten met luchthaven Schiphol. Het centrum van Amsterdam is op enkele fietsminuten te bereiken. Vanaf de Hobbemakade kunt u gemakkelijk per boot de Amsterdamse grachten bereiken.

BIJZONDERHEDEN:
- gelegen op eigen grond;
- voorzien van diverse originele stijlkenmerken;
- mooie parketvloer op de bel-etage;
- beschutte tuin van circa 30m2;
- vernieuwde fundering (2006);
- recentelijk zijn elektrische installatie, combi-ketel en trap naar het souterrain vernieuwd (2013);
- praktische kastenwanden in het souterrain (2013);
- afwerkingsniveau badkamer en keuken (2007).

*** ENGLISH VERSION ***

Well maintained house, consisting of ground floor and basement, with garden, located on a very popular and central location in the heart of the old south of Amsterdam, Devils Island: A popular and peaceful area between the posh Museum Quarter and trendy De Pijp.

The property is located on private land, has two bedrooms and includes original features such as ceiling ornaments, panel doors and an enclosed porch with cut glass. The foundation has been renewed in 2006.

LAY-OUT:
Ground floor:
Private entrance to enclosed porch, wherefrom access tot he spacious hall with wardrobe. Spacious en-suite room at the front. Because the first floor is higher than streetlevel you can sit privately with no one looking in. Through beautiful French doors you enter the dining room with two built in closets wich are also accessible from the hallway. Open kitchen (Varenna) has a stainless steel worktop. The kitchen is equipped with various appliances, a.o.: 4-ring gas hob, extractor hood, dishwasher (Gaggenau), microwave oven (Siemens) and two refrigerator drawers. Via French doors you access the charming veranda with balcony closet where the boiler is arranged, but there is also a separate kitchen door to access the veranda. Through the porch, the garden is accessible which offers sun between approximately 16:00 and 20:00 hours. In the hallway is a separate toilet room with sink
Basement:
Trough a staircase from the ground floor you enter the basement. Landing, bedroom at the front where access to the laundry room with washing machine. Bathroom with shower, bath (Villeroy and Boch), toilet and double sink finished with Vola taps. Spacious master bedroom at the rear. Both bedrooms and the landing are equipped with beautiful, practical closet walls with a handle-less ratchet system.

GENERAL:
- living surface 112m2, 380m3 content (NEN-2580);
- built around 1899;
- the building has a new foundation in 2006;
- private land!;
- fully equipped with double glazed windows in wooden frames;
- heating and hot water via combi boiler (Intergas Kombi Kompakt HRE, 2013);
- bathroom with underfloor heating;
- known at the Land Registry's Office municipality of Amsterdam, section U, complex designation 10337, apartment index 1;
- final energylabel D;
- delivery in consultation.

HOME OWNERS ASSOCIATION:
- active and financially healthy Home Owners Association Cornelis Anthoniszstraat 3 in Amsterdam, consisting of three apartment rights;
- founded: June 28, 2000;
- 40/100th share in the community;
- the administration is done in-house:
- the HOA fee is € 80,-- per month;
- the exterior painting was done in September 2012;
- home insurance through the HOA concluded with sufficient coverage.

LOCATION:
The apartment is located in a quiet street in Amsterdam Oud-Zuid between the Roelof Hartplein and Pieter Baststraat. In the immediate vicinity are all kinds of facilities like the shops of the fancy P.C. Hooftstraat, Beethovenstraat, Ferdinand Bolstraat and the famous Albert Cuyp market. Several food and beverage outlets as Loetje with its famous steak, Wildschut, famous restaurant 'Le Garage', The College Hotel and cozy cafes and terraces in De Pijp are within walking distance. The Concertgebouw, public library, museums, cinemas and theaters are located in close proximity. For recreation you can walk within minutes to the beautiful Vondelpark of the lovely Sarphatipark. The house is easily accessible thanks to several highways (you're withing ten minutes from the A10). Your car can be parked in front of the house with payed parking or with a parkingpermit which can be obtained here directly! Very good public transport links within walking distance (tram 3, 5, 12, 16 and 24 and nigh bus 358 to Central Station, South Station WTC, Amstel Station, Sloterdijk Station and Muiderpoort Station. From Museumsquare you take bus 197 with direct connection to Schiphol Airport. The center of Amsterdam can be reached in a few minutes by bike. You can easily reach the canals by boat from the Hobbemakade.

DETAILS:
- located on private land;
- with several original features;
- beautiful parquet floor on the ground floor;
- secluded garden of approximately 30m2;
- new foundation (2006);
- recently electrical installation, combi boiler and stairs to the basement were redone (2013);
- practical cupboard walls in the basement (2013);
- bathroom and kitchen from 2007.Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Van Baerlestraat 53, 1071 AR Amsterdam
Telefoon: 020-5733357
E-mail: info@voogd.nl
Internet: www.voogd.nl