Vorige | Volgende
Verkocht

Emmy Andriessestraat 32 AMSTERDAM, IJburg

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

020-5733357

info@voogd.nl

Omschrijving

*** ENGLISH VERSION DOWN BELOW *** Zeer royaal herenhuis, aan de voorzijde prachtig gelegen aan het Theo van Goghpark en aan de achterzijde aan het brede water van de Groene Tunnel. De woning biedt twee eigen parkeerplaatsen, een werkkamer, vier slaapkamers, twee badkamers, ruime en lichte living met woonkeuken en maar liefst 3 terrassen! De woning maakt deel uit van 26 aaneengesloten herenhuizen...

Kenmerken

Soort woning
Herenhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 127 p/m
Bouwjaar
2007
Wijk
IJburg
Ligging
Aan park, aan rustige weg, aan water, in woonwijk, vrij uitzicht

Omschrijving

*** ENGLISH VERSION DOWN BELOW ***

Zeer royaal herenhuis, aan de voorzijde prachtig gelegen aan het Theo van Goghpark en aan de achterzijde aan het brede water van de Groene Tunnel. De woning biedt twee eigen parkeerplaatsen, een werkkamer, vier slaapkamers, twee badkamers, ruime en lichte living met woonkeuken en maar liefst 3 terrassen! De woning maakt deel uit van 26 aaneengesloten herenhuizen met de naam ''De Grote Wijzer''. Dit is terug te zien in de fraaie klok aan de gevel. Het gebouw heeft de nieuwbouwprijs van 2009 gewonnen. Deze woning is van het bredere (en grootste) type van dit blok en was bij verkoop in de nieuwbouw de duurste variant.

INDELING:
Begane grond:
Entree van de woning naar ruime hal met meterkast, garderobe, trapkast en toilet met fontein. Aan de voorzijde is een slaap-/werkkamer gelegen welke is voorzien van een kunststof vloer. Aan de achterzijde bevinden zich een ruime berging met een tegelvloer en opbergvliering alsmede de toegang tot de twee aangrenzende parkeerplaatsen. Bij het parkeerdek is er nog ruimte voor opslag en is er toegang tot het zonnige terras direct aan het water met royale zithoek en steiger met ligplaats voor eigen boot.

Eerste verdieping:
Zeer lichte, tuingerichte woonkamer met verlaagd plafond met inbouwverlichting, gietvloer en vloerverwarming en voorzien van schuifpui naar het terras wat functioneert als verlengstuk van de woonkamer en is gelegen op het zonnige zuidwesten. Er is hier een elektrisch bedienbare zonwering aanwezig. Via de trap komt men op het lager gelegen hardhouten lounge terras met steiger gelegen aan het water. De eerste verdieping is split level waardoor het keukengedeelte hoger ligt dan de woonkamer. Aan de voorzijde is er vanaf de moderne woonkeuken zicht op het groene Theo van Goghpark en aan de achterzijde een mooi uitzicht naar het ''nieuwe'' Rieteiland Oost en het Diemerpark. De luxe keuken, van het merk Siematic, is voorzien van een kookeiland met hardstenen aanrechtblad en alle inbouwapparatuur van de toplijn van Siemens, o.a.: brede inductie kookplaat met 5 zones, afzuigkap, heteluchtoven, magnetron, vaatwasser, koelkast en vrieskast en biedt daarnaast veel opbergruimte door het gebruik van lades.

Tweede verdieping:
Ruime overloop welke toegang biedt tot alle vertrekken. Speelse slaapkamer met nis gelegen aan de voorzijde vanwaar vrij uitzicht op het Theo van Goghpark. Badkamer met daglicht voorzien van dubbele wastafel, spiegel met verlichting, ligbad, inloopdouche, handdoekradiator en inbouwverlichting. Toiletruimte met fontein. Grote slaapkamer gelegen aan de achterzijde met ruimte voor een hoge en diepe kast . Middels een schuifpui biedt de slaapkamer toegang tot het fijne dakterras gelegen op zuidwesten. Deze kamer beschikt over een elektrisch screen tegen de zon.

Derde verdieping:
Overloop, slaapkamer gelegen aan de voorzijde met drie grote raampartijen waardoor veel lichtinval. Tweede badkamer met wastafel en douche. Grote inpandige berging met aansluiting voor wasmachine- en droger. Riante slaapkamer met Frans balkon en schuifdeuren gelegen aan de achterzijde. Deze kamer beschikt over een elektrisch screen.

ALGEMEEN:
- woonoppervlakte 197m² (conform NEN-2580), inhoud 701m³;
- gebouwd in 2007;
- gemeentelijke erfpacht: erfpachtcanon afgekocht tot en met 30 november 2056;
- verwarming middels stadsverwarming, warm water middels centrale voorziening;
- volledig geïsoleerd met o.a. HR+++ glas in onderhoudsvrije aluminium kozijnen;
- elektrische installatie bestaande uit voldoende groepen voor huidig gebruik met aardlekschakelaar;
- kadastraal bekend Gemeente Amsterdam, sectie AU, complexaanduiding 1275-A-12;
- energieprestatiecertificaat A;
- oplevering: in overleg.

VERENIGING VAN EIGENAARS:
- VvE: De Grote Wijzer IJburg 51-A te Amsterdam bestaande uit 26 woningen en 50 overbouwde parkeerplaatsen;
- oprichting: 14 december 2006;
- 174/4.439ste aandeel in de vereniging;
- administratie wordt gevoerd door Munnik V.V.E. Beheer B.V., 023-5631403;
- de servicekosten bedragen € 127,-- per maand;
- opstalverzekering afgesloten door de vereniging met voldoende dekking.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID:
De woning is gelegen op een gewild gedeelte van Haveneiland te IJburg. Het eiland beschikt over diverse basisscholen, het IJburg College (VWO, HAVO en VMBO), gezondheidscentra, kinderopvangcentra, winkelcentrum en Amsterdamse creatieve winkels. De gezellige jachthaven, met haar terrassen en leuke restaurants en stadsstrand Blijburg in de achtertuin. Daarnaast bevindt zich het Diemerpark (met klein strand, hockeyclub en voetbalvereniging) op loopafstand. Ook de Maxis is binnen handbereik. Door de ruime opzet van het eiland is het ook voor kinderen een uiterst aangename omgeving om op te groeien. Met tram 26 naast de deur staat u binnen een kwartier op Centraal Station en de ring A10 (S114) en de A1 zijn binnen handbereik.

BIJZONDERHEDEN:
- beleef het comfort van de overdekte parkeergarage met 2 parkeerplaatsen en ruimte voor veel fietsen. Altijd droog in- en uitstappen en nooit meer krabben!;
- in de zomer in de gracht aan de achterzijde zwemmen, in de winter schaatsen;
- hardhouten vlonders op het terras aan de waterkant;
- ligplaats voor eigen boot aan de steiger;
- aan de voorzijde vrij uitzicht over het Theo van Goghpark, voor kinderen een directe uitvalsbasis om in het park te spelen;
- hoge plafonds, dus zeer lichte woning;
- stadse beleving: tram op minder dan 100 meter afstand, de bakker, Toko, strand en haven op loopafstand;
- dit is het enige blok met herenhuizen aan het Theo van Goghpark en de ligging van de woning in het blok zorgt voor een heel ruimtelijk gevoel.


*** ENGLISH VERSION ***

Very spacious townhouse, front beautifully situated at the Theo van Gogh Park and at the rear the wide waters of the Green Tunnel. The property has two parking spaces, an office, four bedrooms, two bathrooms, spacious and bright living room with kitchen and a whopping three terraces! The property is part of 26 consecutive mansions called "De Grote Wijzer '. This is reflected in the beautiful clock on the wall.

LAY-OUT:
Ground floor:
Entrance of the house to spacious hallway, wardrobe, cupboard with meter and toilet with sink. At the front is a bedroom/office location which is equipped with a synthetic floor. At the rear there is a large storage room with a tile floor and attic storage and access to the two adjacent parking spaces. At the parking there is also room for storage and there is access to the sunny terrace right on the water with generous seating area and jetty with mooring for private boat.

First floor:
Very bright living room with false ceiling with recessed lighting, cast floor and underfloor heating and fitted with sliding doors to the terrace which functions as an extension of the living room and is located on the sunny southwest. Electrically operated blinds are available here. The staircase leads to the lower hardwood lounge terrace with jetty located on the water. The first floor is split level (the kitchen area is higher than the living room). The kitchen of the SieMatic brand, features a cooking island with stone worktop and all built-in appliances.

Second floor:
Spacious landing which provides access to all rooms. Playful bedroom with alcove at the front from where you have unobstructed views of the Theo van Gogh Park. Daylight bathroom with double sink, mirror with lighting, bath, shower, towel radiator and recessed lighting. Toilet area with fountain. Large bedroom at the back with room for a high and deep closet. A sliding door provides access from the bedroom to fine roof terrace facing southwest.

Third floor:
Overflow, bedroom at the front with three large windows allowing plenty of natural light. Second bathroom with sink and shower. Large storage room with plumbing for washing machine and dryer. Spacious bedroom with French doors and balcony located at the rear. This room features an electric sunscreen.

GENERAL:
- Living area 197m² (NEN-2580) capacity 701m³;
- Built in 2007;
- Municipal ground lease: lease paid off up to and including November 30, 2056;
- Heating by district heating, hot water through central facility;
- Fully insulated with, inter alia, HR +++ glass in maintenance-free aluminum frames;
- Electrical installation consisting of sufficient groups for current use with earth leakage cirquit breaker;
- Known at the Land Registry's Office municipality of Amsterdam, section AU, complex designation 1275-A-12;
- A energy performance certificate;

ASSOCIATION OF OWNERS:
- Owners Association: 'De Grote Wijzer' 51-A, Amsterdam, consisting of 26 apartments and 50 parking spaces;
- 174 / 4.439ste share in the association;
- Administration is conducted by Munnik V.V.E. Beheer B.V., 023-5631403;
- Service costs € 127, - per month;
- Home insurance taken out by the union with sufficient coverage.

LOCATION AND ACCESS:
The property is located in a sought after area of Haveneiland in IJburg. The island has several primary schools, the IJburg College (VWO, HAVO and VMBO), health centers, child care centers, shopping and Amsterdam creative shops. The cozy marina, with its terraces and nice restaurants and town beach Blijburg in the backyard. Next is the Diemerpark (with small beach, hockeyclub and footballclub) within walking distance. Also the Maxis is within reach. The spacious layout of the island is also a very pleasant environment for children to grow up.

DETAILS:
- Experience the comfort of an indoor parking garage with two parking spaces and room for lots of bicycles. Always dry in and out and you will never have to scratch your windows again!;
- Swimming in the summer in the canal at the rear, ice skating in winter;
- Hardwood decking on the terrace at the water's edge;
- Berth for your own boat at the dock;
- High ceilings, so very bright house.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 127 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Herenhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
197 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
51 m²
Inhoud
701 m³
Perceeloppervlakte
197 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
2
Voorzieningen badkamer
ligbad, douche, dubbele wastafel
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel, buitenzonwering, schuifpui, frans balkon

Energie

Isolatie
dubbel glas, volledig geïsoleerd
Soort verwarming
stadsverwarming, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
centrale voorziening

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
AU
Perceel
1275
Oppervlakte
197 m²
Eigendomssituatie
Erfpacht

Buitenruimte

Ligging
Aan park, aan rustige weg, aan water, in woonwijk, vrij uitzicht
Tuintype
zonneterras
Tuin
Zuidwest, 5.42 x 6.18 m
Oppervlakte
33 m²
Bereikbaar via achterom
nee

Garage

Soort garage
parkeerkelder
Capaciteit
2

Foto's