U bent hier :

Jan Olphert Vaillantlaan 115 AMSTERDAM, IJburg

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Benedenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2006
Wijk  :  IJburg
Ligging  :  Aan park, aan rustige weg, aan vaarwater, aan water, in woonwijk, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse A
VVE bijdrage  :  137 p/mnd
Woonoppervlakte  :  81 m²
Externe bergruimte  :  4 m²
Inhoud  :  256 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, gang, berging, balkon, wasruimte
Omschrijving:
Gelegen met het zonnige balkon aan een vrije groenstrook/dijk, pal aan het water van de Zeeburgerbaai, op een van de mooiste locaties van Steigereiland, mogen wij u aanbieden, deze benedenwoning van 81m2 met drie slaapkamers en luxe badkamer. Het vrije gevoel van buiten wonen, ín Amsterdam.

De combinatie van een woning met drie slaapkamers (er moet één wandje worden teruggeplaatst), balkon/tuin op het zuidwesten, grenzend aan groot water in dit prijssegment is zeldzaam. Het appartement maakt deel uit van het kleinschalige appartementencomplex 'Vrijburcht' met meerdere voorzieningen zoals een eetcafé, theater, doe-het-zelf ruimte, kas, logeerfaciliteit en kinderopvang.

Door het open en vrije uitzicht op de waterrijke en landschappelijke omgeving is het schouwspel van de lucht met de wolken vanuit deze woning werkelijk adembenemend. Ook de zonsondergang is elke dag weer anders.

INDELING:
Begane grond:
Entree, gang, slaapkamer aan de voorzijde met schuifdeur naar de binnentuin, mooi afgewerkte toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Luxe badkamer voorzien van ligbad, doucheruimte, wastafel en handdoekradiator. Inpandige berging voorzien van een aansluiting voor de wasmachine en droger, tweede slaapkamer (voorheen waren dit twee kamers en hier is eenvoudig weer een wand te plaatsen), open keuken voorzien van koel-/vriescombinatie, geïntegreerde wasemkap, inductie kookplaat en een combioven. Woonkamer met gietvloer met vloerverwarming en schuifdeur naar het balkon op het zuidwesten. Vanaf dit balkon loopt u zo via de vrije groenstrook naar het water.
In de onderbouw bevindt zich de separate berging (4m2).

ALGEMEEN:
- woonoppervlakte 81m2, inhoud 256m3 (conform NEN-2580);
- gebouwd in 2006;
- erfpacht: AB2000, canon is vooruitbetaald tot einde tijdvak zijnde 31 maart 2055;
- verwarming en warm water middels stadsverwarming;
- vloerverwarming door de hele woning met uitzondering van de badkamer;
- volledig geïsoleerd;
- mechanische ventilatie;
- kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie AU, complexaanduiding 517, appartementsindex
16;
- energielabel A;
- oplevering in overleg.

VERENIGING VAN EIGENAARS:
- actieve en financieel gezonde vereniging van eigenaars 'Vrijburcht'' te Amsterdam;
- oprichting: 21 april 2005;
- 820/76.260ste aandeel in de gemeenschap;
- de administratie wordt professioneel beheerd door Munnik VvE Beheer;
- de VvE-bijdrage bedraagt € 136,51 per maand;
- huishoudelijk reglement aanwezig;
- de VvE heeft besloten binnenkort over te gaan tot het installeren van zonnepanelen;
- opstalverzekering via de VvE afgesloten met voldoende dekking.

LIGGING:
De woning staat op het Steigereiland, het eerste eiland van IJburg vanaf het Zeeburgereiland. Opvallend aan de bevolkingssamenstelling van dit Amsterdamse stadsdeel is dat er veel creatieve en ondernemende mensen wonen, waarbij het Steigereiland de meest creatieve inslag heeft. Tevens is het de kinderrijkste buurt van Amsterdam. Op IJburg vind je nieuwe trendy cafés, restaurants, theater, sportactiviteiten, een zeilvereniging en artistieke Amsterdamse winkeltjes. Door het vele omliggende (zwem)water en de bevaarbare grachten heeft IJburg een maritieme inslag met een haven op Haveneiland. Daarnaast is er het Diemerpark, waar men naar hartenlust kan wandelen, fietsen of skaten. Daar bevindt zich een hockeyclub, voetbalvereniging en een strandje. IJburg kent nog een strand, Blijburg, met een gezellig strandpaviljoen, waar regelmatig activiteiten worden georganiseerd voor alle leeftijden. Op Haveneiland, het eiland direct naast het Steigereiland, is tevens een winkelcentrum en het IJburg College voor voortgezet onderwijs (VWO, HAVO en VMBO). Steigereiland heeft voorzieningen zoals: twee basisscholen, kinderopvangcentra, een medisch centrum, een gezellig buurtcafé en designcafé Spiazzo. Steigereiland is voor gezinnen die op zoek zijn naar een woning met tuin, in een rustige, nette en inspirerende omgeving, een ideale locatie om te wonen. Het centrum van Amsterdam is in 10 minuten bereikbaar met de tram en de A-10 evenals de Oostelijke Ontsluiting naar de A-1 en de A-9 liggen binnen handbereik. Uw auto parkeert u gemakkelijk voor de deur met betaald parkeren of een parkeervergunning die hier nog per direct te verkrijgen is!

BIJZONDERHEDEN:
- pal aan het water van de Zeeburgerbaai gelegen;
- gesitueerd in het kleinschalige appartementencomplex 'Vrijbrucht' met eetcafé, theater, doe-het-
zelf ruimte, kas, logeerfaciliteit, kinderopvang, binnentuin, fietsenstallingprivéhaven en steigers;
- thans twee slaapkamers maar een derde slaapkamer realiseren is eenvoudig;
- separate berging in de onderbouw.

Fijne benedenwoning op een fantastische locatie, maak vrijblijvend een afspraak om zelf te komen kijken!
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Van Baerlestraat 53, 1071 AR Amsterdam
Telefoon: 020-5733357
E-mail: info@voogd.nl
Internet: www.voogd.nl