U bent hier :

Kea Boumanstraat 150 AMSTERDAM, Zeeburgereiland

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Dubbel benedenhuis
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2015
Wijk  :  Zeeburgereiland
Ligging  :  Aan rustige weg, aan vaarwater, aan water, in woonwijk, open ligging, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  130 m²
Inhoud  :  341 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Aan te leggen, zuid, 6.84 x 6.13 m
Parkeergelegenheid  :  Parkeerplaats
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  toilet, hal
Omschrijving:
Modern en energiezuinig dubbel benedenhuis (130m²) met prachtig uitzicht over het water, een fijne tuin, parkeerplaats op eigen terrein, drie slaapkamers en een werkkamer (of vierde slaapkamer), gelegen net binnen de ring A-10, pal aan het IJmeer. De grote slaapkamer op de eerste verdieping kan ook fungeren als tweede woonkamer en eventueel kan ook hier een keuken worden geplaatst. U hoeft alleen zelf de keuken en de vloerbedekking nog te plaatsten.

INDELING:
Eigen entree. De woning beschikt over een voortuin annex parkeergelegenheid.
Begane grond:
Entree naar woning, hal, meterkast, toegang naar kamer aan de voorzijde die slaapkamer kan zijn maar ook prima als werkruimte met aparte ingang of berging kan fungeren. Toilet met fontein. Tuingerichte woonkamer met plaats voor een open keuken en klein kookeiland. De woning wordt zonder keuken geleverd. De tuin is bereikbaar middels openslaande deuren en is op het zuiden gelegen. Via een open trap vanuit de woonkamer is de eerste verdieping bereikbaar.
Eerste verdieping:
Hier bevinden zich twee slaapkamers aan de achterzijde en de badkamer welke is voorzien van toilet, ligbad, douche en dubbele wastafel. De grote kamer aan de voorzijde beschikt over een geweldig uitzicht over het water. Deze kamer is te gebruiken als ruime zitkamer, masterbedroom, logeergedeelte (tweede badkamer is eenvoudig te maken) of zelfs als complete studio.

ALGEMEEN:
- woonoppervlakte 130m² (conform NEN-2580), inhoud 341m³;
- bouwjaar 2015;
- erfpacht: AB 2000, einde tijdvak 30 april 2064, canon bedraagt thans circa € 3600,-- en wordt jaarlijks geïndexeerd;
- vloerverwarming middels stadsverwarming, warm water middels centrale voorziening en
voorbereiding voor zonnepanelen;
- volledig geïsoleerd;
- elektrische installatie bestaande uit voldoende groepen;
- oplevering: in overleg.

LOCATIE:
Door de centrale ligging van Zeeburgereiland binnen de ring, naast IJburg en de daaromheen liggende uitvalswegen kunt u relatief met rust wonen met de gemakken van de grote stad. Het centrum van Amsterdam is vrij snel te bereiken met de auto, fiets of tram. Met lijn 26 ben je in 10 minuten op het Centraal Station. De snelwegen (Ring A-10, A-1, A-2, of A-9 richting Schiphol) zijn met de auto binnen een paar minuten te bereiken.
Zeeburgereiland is nog volop in ontwikkeling maar beschikt al over een basisschool en voortgezet onderwijsinstelling IJburg College 2. Uiteraard komen er op Zeeburgereiland de voorzieningen die men mag verwachten van een nieuw te ontwikkelen gebied: sportvelden, een grote sporthal, speelplaatsen en kinderopvangmogelijkheden. Kortom: een heerlijke omgeving om te wonen, te sporten en te ontspannen. Door de mix van zelfbouwers, collectief opdrachtgeverschap, koop- en huurwoningen voor specifieke doelgroepen zoals bejaarden, (muziek)studenten, etc., zou Zeeburgereiland een heel prettige woonomgeving kunnen gaan worden.


BIJZONDERHEDEN:
- de woning wordt gestuukt en geschilderd opgeleverd. De keuken en vloeren moeten nog worden geplaatst;
- energiezuinig, mede dankzij de mogelijkheid tot plaatsen van zonnepanelen op het dak ten behoeve van het warme water;
- parkeerplaats op eigen terrein;
- zonnige achtertuin gelegen op het zuiden;
- goede uitvalswegen;
- fantastisch blijvend uitzicht over het IJmeer en waterland (toren van Ransdorp).

Fijn huis met prachtig, blijvend uitzicht op het water! Maak vrijblijvend een afspraak en laat u verrassen.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Van Baerlestraat 53, 1071 AR Amsterdam
Telefoon: 020-5733357
E-mail: info@voogd.nl
Internet: www.voogd.nl