U bent hier :

Van Speijkstraat 20 - II AMSTERDAM

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 110 p/m
Bouwjaar  :  1906-1930
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
VVE bijdrage  :  110 p/mnd
Woonoppervlakte  :  70 m²
Inpandige ruimte  :  5 m²
Inhoud  :  185 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Overige ruimte  :  toilet, gang, balkon, wasruimte
Omschrijving:
In de Admiralenbuurt (stadsdeel West) nabij de Kinkerstraat ligt deze ruime woning op de 2e verdieping met ruim balkon op het oosten.

OMGEVING;
De Van Speijkstraat is een rustige straat die loopt van Admiraal de Ruyterweg tot ongeveer de Kinkerstraat. De woning heeft een goede locatie en is goed centraal gelegen. Het Vondelpark, het Rembrandtpark liggen op loopafstand maar ook vele winkels ( supermarkten, speciaalzaken) , restaurants en andere uitgaansgelegenheden ( De Hallen) liggen om de hoek.

OMSCHRIJVING;
De woning heeft ongeveer 70 m² aan woonoppervlakte en heeft een ruime berging op zolder. De staat van onderhoud is redelijk tot goed. Aan de voorzijde liggen een ruime woonkamer en slaapkamer en aan de achterzijde liggen 2 slaapkamers met balkon. De badkamer en keuken zijn eenvoudig . Verder beschikt de woning over dubbel glas en heeft het centrale verwarming.

INDELING;
Entree, hal, wasmachinekast, badkamer ( douche, wastafel), toilet, keuken, woonkamer , 3 slaapkamers en balkon.

BIJZONDERHEDEN;
- erfpacht, canon afgekocht t/m 31-5-2060
- Goed geïsoleerd, dubbel glas
- Berging op zolder

VVE
De vereniging wordt professioneel beheerd en bestaat uit 160 leden. de maandelijkse servicekosten bedragen € 110,47. De reserves voor onderhoud zijn goed.

Het appartement is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Voor de auto is er voldoende parkeerruimte en binnen een paar minuten zit u in het centrum of op de ringweg.

Oplevering in overleg, kan spoedig.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Van Baerlestraat 53, 1071 AR Amsterdam
Telefoon: 020-5733357
E-mail: info@voogd.nl
Internet: www.voogd.nl