U bent hier :

Van Spilbergenstraat 28 II AMSTERDAM, De Baarsjes

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Dubbel bovenhuis
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 50 p/m
Bouwjaar  :  1906-1930
Wijk  :  De Baarsjes
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse D
VVE bijdrage  :  50 p/mnd
Woonoppervlakte  :  119 m²
Inpandige ruimte  :  1 m²
Inhoud  :  399 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Parkeergelegenheid  :  betaald parkeren
Overige ruimte  :  toilet, hal, balkon, overloop
Omschrijving:
In De Baarsjes ( Stadsdeel west) nabij het Rembrandtpark ligt dit ruim en goed onderhouden dubbel bovenhuis op de 2e en 3e verdieping. De woning heeft een woonoppervlakte van ca. 119 m² en beschikt over een woon- en slaapverdieping, elk met een ruim balkon. Op het dak kan men een ruim dakterras aanleggen waarvoor al een vergunning verleend is. Het appartement beschikt over 4 goede slaapkamers.


INDELING;
De woning heeft zijn entree op 1-hoog alwaar ruimte is voor een garderobe. De woonverdieping (2e verdieping) is ruim opgezet. De woonkamer ligt aan de voorzijde en heeft veel lichtinval. Aan de achterzijde is een gezellige woonkeuken met openslaande deuren naar het balkon. Verder is er nog een slaapkamer / werkkamer. De woonverdieping heeft een sfeervolle houten vloer en vele originele details.

De slaapverdieping beschikt over 3 goede slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche , wastafel, handdoekradiator en 2e toilet. Vanuit de 2 slaapkamers aan de achterzijde kan het balkon worden bereikt.

Het appartement is goed geïsoleerd en het beschikt over dubbele beglazing. Het wordt verwarmd middels centrale verwarmining.

OMGEVING;
De Van Spilbergenstraat is een rustige kindvriendelijke straat die evenwijdig loopt aan de Orteliusstraat. Het Rembrandtpark en het Vondelpark liggen op loopafstand. In de buurt zijn verschillende supermarkten, winkels, restaurants en andere uitgaansgelegenheden ( bv. De Hallen).

De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer ( tram, bus) en de uitvalswegen met de auto zijn uitstekend. Parkeren aan de openbare weg middels betaald parkeren of vergunningsstelsel.

BIJZONDERHEDEN;
- vergunning voor dakterras aanwezig ( zie impressietekening)
- schilderwerk voorgevel gedaan in 2016
- voegwerk voorgevel 3e verdieping gedaan in 2016
- gemeentelijke erfpacht/ canon afgekocht t/m 15-1-2064
- Goede VVE, maandelijkse servicekosten € 50 per maand


Oplevering in overleg

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Van Baerlestraat 53, 1071 AR Amsterdam
Telefoon: 020-5733357
E-mail: info@voogd.nl
Internet: www.voogd.nl