U bent hier :

Van Spilbergenstraat 31 - I AMSTERDAM, De Baarsjes

Vraagprijs € 245.000 k.k.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 70 p/m
Bouwjaar  :  1931-1944
Wijk  :  De Baarsjes
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
VVE bijdrage  :  70 p/mnd
Woonoppervlakte  :  49 m²
Inhoud  :  133 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  gang, balkon
Omschrijving:

In De Baarsjes ( Stadsdeel west) nabij het Rembrandtpark ligt dit gerenoveerd en goed onderhouden appartement op de eerste verdieping met zonnig balkon.

De woning heeft een woonoppervlakte van ca. 50 m² en bestaat uit een ruime woonkamer met zijkamer aan de voorzijde. De zijkamer is thans in gebruik als werkkamer. Aan de achterzijde bevinden zich de slaapkamer, keuken en badkamer. De badkamer en keuken zijn modern en netjes. Via de keuken en slaapkamer kan men het balkon bereiken. Het balkon is over de volle breedte van het huis, op het westen gelegen.

Het appartement is goed geïsoleerd en beschikt over dubbel glas. Het heeft centrale verwarming middels een eigen cv-ketel.

BIJZONDERHEDEN;
- Balkon op het westen
- Goed functionerende VVE, 3 leden
- Servicekosten € 70 per maand
- In 2010 is het dak vernieuwd
- Erfpacht, canon afgekocht t/m 16-1-2064

OMGEVING;
De Van Spilbergenstraat is een rustige kindvriendelijke straat die evenwijdig loopt aan de Orteliusstraat. Het Rembrandtpark en het Vondelpark liggen op loopafstand. In de buurt zijn verschillende supermarkten, winkels, restaurants en andere uitgaansgelegenheden ( bv. De Hallen).

De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer ( tram, bus) en de uitvalswegen met de auto zijn uitstekend. Parkeren aan de openbare weg middels betaald parkeren of vergunningsstelsel.

Oplevering in overleg.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Van Baerlestraat 53, 1071 AR Amsterdam
Telefoon: 020-5733357
E-mail: info@voogd.nl
Internet: www.voogd.nl