Vorige | Volgende

Van der Madeweg 5 AMSTERDAM

Huurprijs € 5.750 

Neem contact met ons op

020-5733357

info@voogd.nl

Omschrijving

Dit bijzondere pand van topkwaliteit heeft diverse mogelijkheden en heeft het beste van twee werelden. Het betreft hier een zeer luxe bedrijfspand met bedrijfswoning en dakterras van ca. 125 m². De ruimte van de bedrijfswoning kan eventueel ook als bedrijfsruimte of kantoor in gebruik worden en is zowel qua ruimte als inrichting een diamant te noemen op dit bedrijventerrein in Amsterdam. Het pand...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met woonhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
35 m²
Opp bedrijfshal
90 m²

Omschrijving

Dit bijzondere pand van topkwaliteit heeft diverse mogelijkheden en heeft het beste van twee werelden.

Het betreft hier een zeer luxe bedrijfspand met bedrijfswoning en dakterras van ca. 125 m². De ruimte van de bedrijfswoning kan eventueel ook als bedrijfsruimte of kantoor in gebruik worden en is zowel qua ruimte als inrichting een diamant te noemen op dit bedrijventerrein in Amsterdam.

Het pand heeft een oppervlakte van totaal 335 m2 en een eigen parkeerplaats.

Er is een entree voor vrachtwagens en een voor het kantoor en de woning. Beiden zijn luxe afgewerkt aan de buitenzijde zowel als de binnenzijde. Er is alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en topdesign en kosten noch moeite zijn gespaard om het pand representatief en maximaal functioneel in te richten. Het pand is ook volledig en volgens de modernste normen beveiligd.

De bereikbaarheid is uitstekend. Het pand is gelegen op enkele minuten rijden van de Ringweg A-10 afslag S 111 (Weespertrekvaart) Er is een directe aansluiting met de Rijksweg A2 (Amsterdam-Utrecht) alsmede de Rijksweg A4 (Amsterdam-Schiphol-Den Haag).
Per openbaar vervoer is de bereikbaarheid eveneens goed. Op loopafstand bevindt zich metrostation Van der Madeweg welke directe verbindingen geeft met NS Intercitystation Amstelstaion (5 minuten met de metro) en Duivendrecht (3 minuten). Parkeren is gratis.

Kom kijken en u begint in uw nieuwe locatie te geloven!! Deze multifunctionele mogelijkheid is het voor uw bedrijf en de rest!

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met woonhuis
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
35 m²
Opp bedrijfshal
90 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Ouder-Amstel
Sectie
A
Oppervlakte
225 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Van der Madeweg 5 AMSTERDAM

naar Van der Madeweg 5 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand