U bent hier :

Van der Madeweg 5 AMSTERDAM

Huurprijs € 5.750 

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Bedrijfsruimte
Type  :  Bedrijfsruimte met woonhuis
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Opp kantoorruimte  :  35 m²
Opp bedrijfshal  :  90 m²
Bouwjaar  :  1971-1980
Perceeloppervlakte  :  225 m²
Ligging  :  Stationslokatie, Bedrijventerrein
Woonruimte  :  Woonruimte aanwezig, Inpandig, opp 225 m²
Omschrijving:
Dit bijzondere pand van topkwaliteit heeft diverse mogelijkheden en heeft het beste van twee werelden.

Het betreft hier een zeer luxe bedrijfspand met bedrijfswoning en dakterras van ca. 125 m². De ruimte van de bedrijfswoning kan eventueel ook als bedrijfsruimte of kantoor in gebruik worden en is zowel qua ruimte als inrichting een diamant te noemen op dit bedrijventerrein in Amsterdam.

Het pand heeft een oppervlakte van totaal 335 m2 en een eigen parkeerplaats.

Er is een entree voor vrachtwagens en een voor het kantoor en de woning. Beiden zijn luxe afgewerkt aan de buitenzijde zowel als de binnenzijde. Er is alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en topdesign en kosten noch moeite zijn gespaard om het pand representatief en maximaal functioneel in te richten. Het pand is ook volledig en volgens de modernste normen beveiligd.

De bereikbaarheid is uitstekend. Het pand is gelegen op enkele minuten rijden van de Ringweg A-10 afslag S 111 (Weespertrekvaart) Er is een directe aansluiting met de Rijksweg A2 (Amsterdam-Utrecht) alsmede de Rijksweg A4 (Amsterdam-Schiphol-Den Haag).
Per openbaar vervoer is de bereikbaarheid eveneens goed. Op loopafstand bevindt zich metrostation Van der Madeweg welke directe verbindingen geeft met NS Intercitystation Amstelstaion (5 minuten met de metro) en Duivendrecht (3 minuten). Parkeren is gratis.

Kom kijken en u begint in uw nieuwe locatie te geloven!! Deze multifunctionele mogelijkheid is het voor uw bedrijf en de rest!
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Van Baerlestraat 53, 1071 AR Amsterdam
Telefoon: 020-5733357
E-mail: info@voogd.nl
Internet: www.voogd.nl