U bent hier :

Wouwermanstraat 7 - II AMSTERDAM, Oud-Zuid

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Dubbel bovenhuis
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1910
Wijk  :  Oud-Zuid
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
VVE bijdrage  :  100 p/mnd
Woonoppervlakte  :  139 m²
Inhoud  :  550 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, balkon, overloop
Omschrijving:
*** ENGLISH VERSION DOWN BELOW ***

In de chique Concertgebouwbuurt gelegen licht, stijlvol en hoogwaardig gerenoveerd dubbel bovenhuis met eigen entree, twee balkons én dakterras op het zuiden. Het appartement bevindt zich op loopafstand van o.a. het Museumplein en het Vondelpark.

INDELING:
Begane grond:
Eigen entree naar zeer verzorgd, gestoffeerd trappenhuis welke naar de tweede verdieping leidt.
Tweede verdieping:
Overloop, separaat toilet met fontein, uitgebreide meterkast. Vanaf de overloop middels mooie deuren toegang tot de riante woon-/eetkamer welke vanaf de voor- tot aan de achtergevel loopt. De woon-/eetkamer beschikt over een fraaie schouw en biedt zowel aan de voor- als aan de achterzijde een balkon (aan de achterzijde op het zuiden gelegen). Moderne open keuken met spoeleiland uitgevoerd met basalt aanrechtblad en hoogglans witglazen kasten en greeploze lades. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, o.a.: inductiekookplaat met afzuigkap, koelkast, vrieskast met drie lades, combi oven/magnetron en het spoeleiland beschikt over een diepe spoelbak met mengkraan, Quooker en vaatwasser. Aan de achterzijde bevindt zich een werk-/studeerkamer.
Derde verdieping:
Overloop waarvandaan toegang tot het zonnige dakterras aan de achterzijde gelegen op het zuiden. Riante slaapkamer eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning met vaste, op maat gemaakte kledingkast en badkamer en suite met lichtkoepel (elektrisch te bedienen en kan derhalve open), voorzien van ligbad, brede wastafel met twee mengkranen en onderkast, grote spiegel en inloopdouche met twee stort- en handdouches. Vanaf de overloop toegang tot het separaat toilet met fontein, bergkast met aansluiting voor wasmachine en droger. Tweede slaapkamer gelegen aan de voorzijde met twee Velux dakramen en badkamer en suite met wastafel en inloopdouche met stort- en handdouche.

ALGEMEEN
- woonoppervlakte 139m2, inhoud 550m3 (conform NEN-2580);
- gebouwd omstreeks 1910, onlangs volledig gerenoveerd;
- gelegen op eigen grond!;
- volledig voorzien van dubbele beglazing in houten kozijnen, dakisolatie;
- verwarming en warm water middels combiketel (Remeha Calenta);
- vloerwarming in de grote badkamer;
- mechanische ventilatie aanwezig;
- uitgebreide elektrische installatie bestaande uit voldoende groepen met aardlekschakelaars;
- kadastraal bekend gemeenste Amsterdam, sectie U, complexaanduiding 8940, appartementsindex 2;
- oplevering in overleg.

VERENIGING VAN EIGENAARS:
- Vereniging van Eigenaars 'Wouwermanstraat 7' te Amsterdam bestaande uit 2 appartementsrechten;
- oprichting: 15 april 1976;
- 1/2e aandeel in de gemeenschap;
- de administratie wordt in eigen beheer gevoerd;
- de maandelijkse VvE-bijdrage bedraagt € 100,--;
- opstalverzekering afgesloten door de VvE met voldoende dekking.

LOCATIE:
Het appartement is gelegen in een rustige en sfeervolle straat in Amsterdam Oud-Zuid direct om de hoek van de Van Baerlestraat. In de directe omgeving zijn allerlei voorzieningen te vinden zoals de winkels van de chique P.C. Hooftstraat, de Beethovenstraat, de Ferdinand Bolstraat en de beroemde Albert Cuypmarkt. Diverse eet- en drinkgelegenheden en gezellige cafeetjes en terrassen zijn op een steenworp afstand. Ook het Concertgebouw, de openbare bibliotheek, diverse musea, bioscopen en theaters bevinden zich in de nabijheid. Voor recreatie loopt u binnen enkele minuten naar het schitterende Vondelpark. De woning is uitstekend te bereiken dankzij diverse uitvalswegen, binnen vijf minuten van de ringweg A10. Uw auto parkeert u gemakkelijk voor de deur met betaald parkeren of een parkeervergunning die hier nog per direct te verkrijgen is! Zeer goede openbaar vervoer verbindingen op loopafstand met o.a. tramlijnen 3, 5, 12, 16 en 24, buslijnen 145, 170 en 172 en nachtbus 358 naar Centraal Station, Station Zuid-WTC, Station Amstel, Station Sloterdijk en Station Muiderpoort. Vanaf het Museumplein heeft u met bus 197 een directe verbinding van slechts 25 minuten met luchthaven Schiphol. Het centrum van Amsterdam is op enkele fietsminuten te bereiken.

BIJZONDERHEDEN
- bijzonder lichte woning;
- fraaie, massief houten vloer door de gehele woning;
- hardstenen vloeren in beide badkamers en toiletruimtes;
- twee (diepe) balkons én een dakterras;
- eigen entree;
- elektrisch bedienbare lichtkoepel in de badkamer;
- gelegen op een toplocatie nabij het Museumplein;
- mogelijkheid tot het plaatsen van een dakterras op het hoofddak van het gebouw doch dient de omgevingsvergunning hiervoor bij de gemeente alsmede toestemming van de Vereniging van Eigenaars nog aangevraagd en verkregen te worden;

Onlangs geheel gerenoveerd, o.a.:
- alle installaties en leidingen vernieuwd (c.v., elektra, gas, etc.);
- nieuwe keuken, badkamers en toiletten;
- plafonds gerenoveerd;
- alle wanden en plafonds gestuukt;
- alle ramen voorzien van dubbele beglazing.

Zo mooi gerenoveerd kom je ze zelden tegen. Maak vrijblijvend een afspraak en laat u overtuigen!

*** ENGLISH VERSION ***

Located in the posh Concert building neighbourhood we offer this light, stylish and high quality renovated double upper house with its own entrance, two balconies ánd a roof terrace facing the south. The apartment is within walking distance of a.o. the Museumplein and the Vondelpark.

LAY-OUT:
Ground floor:
Private entrance to well maintained, upholstered staircase leading to the second floor.
Second floor:
Landing, separate toilet, meter cupboard. From the landing you enter the spacious living-/dining room which runs from the front to the rear through beautiful doors. The living-/dining room features a beautiful chimney, and offers both front and rear balconies (located at the rear on the south). Modern kitchen with island fitted with basalt countertops and high-gloss white glass cabinets and drawers without handles. The kitchen is equipped with various appliances, a.o.: induction hob with extractor hood, fridge, freezer with three trays, oven-/microwave and the washing island has a deep sink with mixer tap, Quooker and dishwasher. At the rear is a study-/bedroom.
Third floor:
Landing from which access to the sunny roof terrace at the rear facing south. Spacious bedroom also located at the rear of the house with fixed, customized wardrobe and ensuite bathroom with skylight (electrically operated and can therefore be opened), with bathtub, large sink with two faucets and cabinet, large mirror and shower with two rainshowers and two hand showers. From the landing access to the separate toilet, storage cupboard with connections for washing machine and dryer. Second bedroom at the front with two Velux roofwindows and ensuite bathroom with sink, rainshower and hand shower.

GENERAL:
- living area 139m2, 550m3 content (according to NEN-2580);
- built around 1910, completely renovated recently;
- private land!;
- fully double glazed windows with wooden frames and roof insulation;
- heating and hot water via combi boiler (Remeha Calenta);
- floor heating in the master bathroom;
- mechanical ventilation;
- extensive electrical installation consisting of enough groups with circuit breakers;
- known at the Land Registry's office as municipality of Amsterdam, Section U, complex designation 8940, apartment index 2;
- delivery in consultation.

HOME OWNERS ASSOCIATION:
- Home Owners Association 'Wouwermanstraat 7' in Amsterdam consisting of two apartments;
- founded: April 15th, 1976;
- 1/2 share in the community;
- the records are kept in-house;
- the monthly HOA fee is € 100,--;
- home insurance taken out by the HOA with sufficient coverage.

LOCATION:
The apartment is located in a quiet and charming street in Amsterdam Oud-Zuid right around the corner from the Van Baerlestraat. In the immediate vicinity are all kinds of facilities like the shops of the posh P.C. Hooftstraat, Beethovenstraat, Ferdinand Bolstraat and the famous Albert Cuyp market. Several food and beverage outlets and cozy cafes and terraces are at your doorstep. The Concertgebouw, public libraries, museums, cinemas and theaters are located in close proximity. For recreation you can walk to the beautiful Vondel Park within minutes. The house is easily accessible thanks to several highways (within five minutes from the A10). Your car can be parked easily paid at the door with parking or a parking permit which can be obtained here by directly! Very good public transport links within walking distance inter alia tram lines 3, 5, 12, 16 and 24 bus routes 145, 170 and 172 and 358 night bus to Central Station, Station South WTC Station Amstel Station and Sloterdijk Station Muiderpoort. From the Museumsquare you take bus 197 for a direct connection of only 25 minutes to Schiphol Airport. The center of Amsterdam can be reached in a few minutes by bike.

SPECIAL FEATURES
- very bright house;
- beautiful, solid wooden floors throughout the house;
- stone floors in both bathrooms and toilets;
- two (deep) balconies and a roof terrace;
- private entrance;
- electric skylight in the bathroom;
- situated in a prime location near the Museumplein;
- possibility of placing a roofterrace on the main roof of the building, but an environmental permit and consent of the Association of Owners have to be requested and obtained;

Recently renovated, a.o.:
- renewed all installations and pipelines (c.v., electricity, gas, etc.);
- new kitchen, bathrooms and toilets;
- ceilings renovated;
- all plastered walls and ceilings;
- all windows with double glazing.

You rarely come across such a beautifully renovated apartment. Make an appointment and let yourself be convinced!
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
 • Korte Van Eeghenstraat 1-II-III
  AMSTERDAM, Oud Zuid
  Vraagprijs
  € 850.000 k.k.
 • Gerrit van der Veenstraat 132-huis
  AMSTERDAM, Oud-Zuid
  Vraagprijs
  € 975.000 k.k.
Contactgegevens:


Van Baerlestraat 53, 1071 AR Amsterdam
Telefoon: 020-5733357
E-mail: info@voogd.nl
Internet: www.voogd.nl