Open Huizen Dag zaterdag 1 april 2023 van 11:00 tot 15:00 uur.

Bekijk hier de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Johannes Vermeerstraat 81-boven Amsterdam

Bewaar object
Deze woning is door ons verhuurd

Omschrijving

** ENGLISH VERSION DOWN BELOW **

Op prachtige locatie gelegen, tussen het Museumplein en de bruisende De Pijp, bieden wij te huur aan dit ruim opgezette en unieke driedubbelbovenhuis met vier ruime slaapkamers, twee badkamers, drie toiletten, een wellness ruimte, twee balkons en riante studio met twee dakterrassen (oost en west). De woning biedt maar liefst 75 m2 aan buitenruimte (twee Franse balkons, twee balkons en dakterrassen). De dakterrassen zweven als het ware op het dak en bieden elke dag een prachtige zonsopkomst- en ondergang.

De woning kan zowel gemeubileerd, semi-gemeubileerd of gestoffeerd verhuurd worden.

ALGEMEEN
- Woonoppervlakte circa 260 m2;
- totaal oppervlakte circa 275 m2 (inclusief circa 15 m2 trappenhuis en opklapbaar liftplatform);
- vier woonlagen;
- woonkamer en-suite met luxe woonkamer en woonkeuken;
- vier ruime slaapkamers;
- twee badkamers en drie toiletten;
- twee balkons (beide 9 m2) en twee prachtige dakterrassen (totaal 53 m2) met waanzinnig uitzicht;
- opklapbaar liftplatform in het trappenhuis;
- vier open haarden;
- serre;
- wellness ruimte met sauna en stoombad;
- beschikbaar per direct voor de maximale huurperiode van 2 jaar;
- de woning kan zowel gemeubileerd, semi-gemeubileerd of gestoffeerd verhuurd worden;
- genoemde huurprijs is exclusief gas, water, elektriciteit, internet- en televisieaansluiting.

INDELING
Begane grond:
Eigen entree met trapopgang naar de eerste verdieping, overloop en trapopgang naar de tweede verdieping. De overloop geeft toegang tot het opklapbare liftplatform, dat elke verdieping kan bedienen om zware voorwerpen te dragen.

Tweede verdieping (plafondhoogte 3,28m):
Overloop met toegang tot garderoberuimte met doorloop naar toiletruimte met toilet en fontein. Riante en lichte en-suite woonkamer welke van de voor- tot aan de achterzijde loopt. Aan de achterzijde bevindt zich het woongedeelte met een schouw, sfeervolle open haard en toegang tot een glazen serre gelegen op het oosten. Middels authentieke schuifdeuren toegang tot het eetgedeelte aan de voorzijde welke beschikt over originele, authentieke en-suitekasten, schouw en een open haard. De woonkeuken is uitgevoerd in een recht gedeelte en een eiland met geïntegreerd barelement waardoor er heerlijk aan de keuken gezeten kan worden. De keuken is verder uitgevoerd met diverse inbouwapparatuur, o.a.: diepe spoelbak met mengkraan en heet waterkraan (beide Quooker), 6-pits gaskookplaat met grote oven, afzuigkap, vaatwasser, koelkast met vrieskast en wijnklimaatkast (allen smeg). Twee bergkasten met planken, één in de woonkamer en één op de overloop tussen de woon- en eetkamer. De voorzijde biedt openslaande deuren naar een Frans balkon gelegen op het zuidwesten waarvandaan prachtig uitzicht over de straat. Doordat de keuken en het eetgedeelte één ruimte vormen, over de gehele breedte van het pand, is deze ruimte heel licht en open, eveneens op regenachtige dagen.

Derde verdieping (plafondhoogte 3,28m):
Overloop, zeer ruime hoofdslaapkamer gelegen aan de achterzijde met schouw, open haard, inloopkast en extra grote kast. Vanuit de slaapkamer middels openslaande deuren toegang tot het balkon gelegen op het noordoosten. Aan de slaapkamer gelegen bevindt zich de badkamer voorzien van dubbele wastafel met meubel, spiegelkast met led-lichten, dimbare spots, douchecabine met hand- en regendouche, ligbad met jacuzzi, toilet en twee handdoekradiatoren.

Tweede slaapkamer gelegen aan de voorzijde met schouw, open haard en toegang tot Frans balkon op het zuidwesten. De slaapkamer is thans ingericht als werkkamer. Vanuit deze kamer toegang tot de wellness ruimte met sauna (normale sauna en infraroodsauna) en stoombad. Vanaf de overloop is er toegang tot een bergruimte met 3 kasten en planken tot aan het plafond.

Vierde verdieping (plafondhoogte 3,20m):
Overloop, toiletruimte met toilet met fontein. Badkamer voorzien van wastafel met meubel, douche met hand- en regendouche en handdoekradiator. Riante slaapkamer gelegen aan de achterzijde met authentieke kast en een inloopkast. Vanuit deze slaapkamer toegang tot een balkon gelegen op het noordoosten. Slaapkamer gelegen aan de voorzijde welke ook ruim en licht is. Kamer gelegen aan de voorzijde welke in gebruik is als wasruimte met aanrechtblad, spoelbak, koelkast, vriezer, veel bergruimte en de wasmachine en droger. Door de dakkoepel is het lekker licht.

Vijfde verdieping (hoogte 2,20m):
Unieke dakopbouw van glas en metaal met 360° uitzicht in gebruik als werkkamer en art studio. De ruimte biedt een pantry met spoelbak en koelkast. Een groot zitelement functioneert zowel als opbergruimte, bank en indien nodig als extra bed. Door een eenvoudige aanpassing kan dit element omgevormd worden tot een tweepersoonsbed. Door de grote glazen vloer die als een dakraam boven de trap is geplaatst, stroomt er veel licht door het trappenhuis, helemaal tot aan de onderste verdiepingen. De studio biedt aan beide zijden toegang tot twee heerlijke dakterrassen. Aan de ene kant kijkt het dakterras uit over Amsterdam-Oost, met uitzicht op het dak van het Rijksmuseum en de oude stad. Het terras op het westen biedt de mooiste zonsondergangen over de daken van Amsterdam. Dit terras heeft een permanente bedekkende sedumvegetatie welke weinig onderhoud behoeft. Beide terrassen zijn voorzien van een automatisch bewateringssysteem dat kan worden aangepast aan de seizoenen.

LIGGING
Het appartement is gelegen in een rustige en sfeervolle straat in Amsterdam Zuid, gelegen tussen twee bruisende buurten, de Boheemse De Pijp en het Museumkwartier. Aan weerszijden van de woning loopt u zo naar een tal van restaurants, bars, winkels, gezellige cafés en terras. In de directe omgeving zijn er allerlei voorzieningen zoals de winkels van de Cornelis Schuytstraat, de bekende Albert Cuypmarkt, P.C. Hooftstraat, Beethovenstraat, Ferdinand Bolstraat en de gracht van de Hobbemakade. Ook het Concertgebouw, het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum, het MOCO en het Stedelijk Museum, de openbare bibliotheek, bioscopen en theaters zijn op korte loopafstand. Twee prachtige parken, het Vondelpark en het Sarphatipark, zijn ook vlakbij.

BIJZONDERHEDEN
- Ruim opgezet driedubbelbovenhuis met dakopbouw met studio en twee dakterrassen;
- vier open haarden;
- elke verdieping (m.u.v. de vijfde verdieping) voorzien van video-intercomsysteem;
- alarmsysteem met code voor de begane grond deur;
- goederen (tot 110 kg) kunnen worden vervoerd door middel van een liftplatform dat vanaf de eerste verdieping tot en met de vierde verdieping loopt;
- designlampen in elk plafond. Fraaie design gordijnen in serre en master bedroom;
- mooie lichtlijnen over de lengte van het gehele trappenhuis (bediend met afstandsbediening en met verschillende kleuren);
- wellnes ruimte met sauna en stoombad;
- thermostaat met WiFi, bedienbaar vanaf telefoon;
- originele houten vloer door de gehele woning;
- gelegen op een toplocatie, veilig en rustig maar met alle denkbare voorzieningen op loopafstand!

Kortom, een prachtig en luxe, ruim opgezet appartement op een fantastische locatie!

** ENGLISH VERSION **

Located in a beautiful location, between the Museum Quarter and the bustling De Pijp, we offer for rent this spacious and unique apartment divided over three floors with four spacious bedrooms, two bathrooms, three toilets, a wellness area, two balconies and a spacious roof studio with east and west-facing roof terraces. The apartment offers no less than 75 m2 of outdoor space (two French balconies, two balconies and two roof terraces). The roof terraces float over the roofscapes of Amsterdam, offering stunning sunrise and sunset views every day.

The apartment can be rented furnished, semi-furnished or unfurnished.

GENERAL
- Living area approximately 260 m2;
- total space of approximately 275 m2 (including a 15 m2 staircase with a folding elevator-platform);
- four floors;
- living room en-suite with luxury livingroom and kitchen;
- four spacious bedrooms;
- two bathrooms and three toilets;
- two balconies (both 9 m2) and two beautiful roof terraces (total of 53 m2) with stunning views;
- a folding elevator-platform located in the staircase;
- four fireplaces;
- a conservatory;
- a wellness room with sauna and a steambath;
- immediately available for the maximum rental period of 2 years;
- the apartment can be rented furnished, semi-furnished or unfurnished;
- the mentioned rental price is excluding gas, water, electricity, internet- and television connection.

LAYOUT
Ground floor:
Private entrance with stairs to the first floor, landing, and stairs to the second floor. The landing gives access to the foldable elevator-platform, which can service every floor to help carry heavy items.

Second floor (ceiling height 3.28m):
Landing with access to wardrobe space with passage to toilet room with toilet and fountain. Spacious and bright en-suite living room which runs from the front to the rear. At the rear is the living area with a luxury fireplace and access to a glass conservatory located on the east. Through original sliding doors access to the dining area at the front side which has the original, antique en-suite glass cabinets and a fireplace. The open kitchen plan has a straight section and an island with an integrated bar element, which means that you can enjoy sitting at the kitchen. The kitchen is also equipped with various built-in appliances, including: deep sink with mixer tap and hot water tap (both Quooker), 6-burner gas stove with large oven, extractor hood, dishwasher, fridge with freezer and wine climate cabinet (all Smeg).
Two walk-in storage areas with shelves, one in the living room and the other in the landing between the living and the dining room. The front offers patio doors to a French balcony facing south-west with a beautiful view over the street. Because the kitchen and dining areas are combined, covering the entire width of the building, the space is very light and open, even on rainy days.

Third floor (ceiling height 3.28m):
Landing, very spacious master bedroom located at the rear with a luxury fireplace, a walk-in closet, and an additional large closet. From the bedroom through patio doors you can access the north-east balcony. Next to the bedroom is the bathroom with a double sink over large drawers, a cabinet mirror with led lights, dimable spotlights, shower with hand- and rain shower, bathtub with jacuzzi, toilet and two towel radiators.

Second bedroom located at the front side with a fireplace and access to a French balcony facing south-west. The bedroom is currently furnished as an office. From this room access to the wellness area with a sauna (normal sauna and infrarred sauna) and a steam bath. From the landing there is access to a storage room with 3 closets and shelfs to the ceiling.

Fourth floor (ceiling height 3.20m):
Landing, toilet room with toilet with fountain. Bathroom with washbasin with furniture, shower with hand- and rain shower and towel radiator. Spacious bedroom located at the rear with an original glass cabinet and a walk-in closet. From this bedroom access to a balcony located on the north-east. Bedroom located at the front side which is also spacious and light. Room located at the front side which is used as a laundry room with counter top, sink, fridge, freezer, lots of storage and a washing machine and a dryer. The skylight makes it nice and bright.

Fifth floor (height 2.20m):
Unique roof construction in glass and metal, with 360° views used as an office and art studio. The space offers a pantry with sink and a fridge. A large sitting structure works both as storage, sofa, and as an extra bed when needed. A simple set up allows this structure to turn into a double bed. Because of the large glass floor that has been placed above the stairs, as if it were a skylight, a lot of light flows through the stairwell, all the way to the bottom floors. The studio offers access from both sides to two lovely roof terraces. On one side a wooded roof terrace overlooks the East of Amsterdam, offering views of the rooftop of the Rijksmuseum and the old city. The West-facing terrace offers the most stunning sunsets over the rooftops of Amsterdam. This terrace has a permanent sedum vegetation covering the ground, which needs little maintenance. Both terraces are fitted with an automatic watering systems that can be adjusted depending on the seasons.

LOCATION
The apartment is located in a quiet and atmospheric street in Amsterdam South, sitting between two exciting neighbourhoods, the bohemian Pijp and the Museum Quarter. At both sides of the home you can walk to numerous restaurants, bars, shops, cozy cafés and terraces. In the immediate vicinity there are all kinds of facilities such as the shops of the Cornelis Schuytstraat, the famous Albert Cuyp Street Market, P.C. Hooftstraat, Beethovenstraat, Ferdinand Bolstraat, and the canal of the Hobbemakade. The Concertgebouw, the Rijks Museum, the Van Gogh Museum, the MOCO and The Stedelijk Museums, the public library, cinemas and theaters are also within a short walking distance. Two beautiful parks, the Vondelpark and the Sarphati Park, are also close by.

The apartment is easily accessible from various roads, and within five minutes of the A10 ring road. You can easily park your car in front of the door with paid parking or a parking permit that is available here immediately. In front of the door there is space for parking an electric car. Excelent public transport connections within walking distance, such as the Pijp metro station and various tram- and bus lines (day and night) to Central Station, South WTC Station, Amstel Station, Sloterdijk Station and Muiderpoort Station. From the Museum quarter you have a direct bus connection to Schiphol Airport (bus 197- 25 minutes). The center of Amsterdam can be reached in a few minutes by bike, tram, bus or metro. Or even by boat if you have the time and inclination.

PARTICULARITIES
- Spacious apartment divided over three floors, plus a roof studio with two terraces;
- four fireplaces;
- each floor (except for the roof studio) is equipped with a video intercom system;
- alarm system with code at front door;
- goods (up to 110kg) can be lifted by an elevator platform which covers from the staircase first landing to the fourth floor;
- designer’s lamps in every ceiling. Beautiful design drapes in conservatory and master bedroom;
- beautiful lighting lines along the length of the entire stairwell (operated by remote control and with different colors);
- wellness area with sauna and steam bath;
- thermostat with WiFi, controllable from phone;
- original wooden floor throughout the apartment;
- located in a prime location, safe and quiet but with all imaginable amenities within walking distance!

In short, a beautiful, spacious and luxurious apartment in a fantastic location!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Type woning
bovenwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1912
In aanbouw
nee

Details

Voorzieningen
alarminstallatie, dakraam, frans balkon, jacuzzi, mechanische ventilatie, sauna, stoomcabine, tv kabel
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Open portiek
nee
Permanente bewoning
ja
Daktype
plat dak

Bijzonderheden

Bijzonderheden
gemeubileerd, gestoffeerd

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
260 m²
Inhoud
1126 m³

Indeling

Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
4
Aantal etages
4
Aantal badkamers
2
Badkamervoorzieningen
douche, wastafel, wastafelmeubel
Keuken type
open keuken

Isolatie en verwarming

Isolatievormen
grotendeels dubbelglas, vloerisolatie
Soort verwarming
cv ketel, open haard
Warmwater installatie
cv ketel, elektrische boiler eigendom
Ketel gas/olie
gas

Energielabel

Energielabel
D
Einddatum energielabel
2025-12-28

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin
Hoofdtuin achterom
nee

Garage

Garagesoorten
geen garage

Parkeergelegenheid

Faciliteit
betaald parkeren, openbaar parkeren, parkeervergunningen

VVE informatie

Periodieke bijdrage
nee
Reservefonds
nee
Vergadering
nee
Onderhoudsverwachting
nee
Opstalverzekering
nee
Inschrijving KvK
nee
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Johannes Vermeerstraat 81-boven Amsterdam

naar Johannes Vermeerstraat 81-boven Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object