.
Vorige | Volgende

Westerdok 376 Amsterdam

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

*** ENGLISH VERSION DOWN BELOW ***

Met prachtig zicht over het water, gelegen op een zeer centrale plek, in een feeërieke omgeving: de charme van de oude binnenstad gecombineerd met de gemakken van nieuwbouw en de rust van het water en relatief weinig autoverkeer gecombineerd met de levendigheid van het Amsterdamse centrum.

Wij mogen u aanbieden: een gelijkvloers driekamer appartement van 105 m² woonoppervlak, gelegen op de eerste verdieping met ruim balkon op het westen en afsluitbare parkeerbox in de ondergelegen garage. Door het grote raam in de woonkamer lijkt het uitzicht op een bewegend schilderij en doordat de woning zich op de eerste verdieping bevindt, is er naast het mooie uitzicht toch steeds contact met de straat en de authentieke woonschepen in het Westerdok. Leuk om op te merken is het zicht op 'De Reus van Bickerseiland' vanuit de woning. Een luxe appartement gelegen op een historische plek.

De woning maakt deel uit van het hoogwaardige nieuwbouwcomplex 'VOC Cour', gebouwd in 2008 en is gelegen tussen het historische centrum en het IJ.

INDELING
Begane grond:
Via de gemeenschappelijke entree aan het Westerdok komt men op een gemeenschappelijke cour met binnentuin (kruidenpluktuin). Een tweede gemeenschappelijke entree met lift leidt naar het appartement op de eerste verdieping.
Eerste verdieping:
Entree naar ruime hal met videofooninstallatie, toilet met fontein, berg-/stookruimte en wasruimte. Twee goed formaat slaapkamers. Ruime badkamer voorzien van ligbad met handdouche, wastafel met meubel en spiegel, tweede toilet, inloopdouche met hand- en stortdouche. Zeer ruime inpandige berging. De woonkamer met open keuken is prachtig in balans en heeft aan de voorzijde een glaswand vanaf de vloer tot aan het plafond met een spectaculair uitzicht over de stad, de woonschepen en het water. De luxe op maat gemaakte keuken van Fred Constant is uitgevoerd met een caesar stone aanrechtblad met houten laden en kasten en diverse inbouwapparatuur, o.a.: vaatwasser (Siemens), grote spoelbak met mengkraan, Boretti fornuis met grote oven, 6-pits gaskookplaat en afzuigkap (Siemens), koelkast en vrieskast (Liebherr). Bijpassende planken met inbouwspots boven het aanrecht. De woonkamer heeft een op maat gemaakte kastenwand in dezelfde stijl als de keuken. Middels openslaande deuren is het overdekt balkon op het westen te bereiken. Hier kunt u heerlijk met prachtig uitzicht vanaf de middag tot laat in de avond van de zon genieten.
In de beveiligde garage bevindt zich de afsluitbare parkeerbox annex berging. De box is voorzien van elektra en een elektrisch bedienbare deur. Altijd een eigen parkeerplek en een ideale ruimte om spullen op te bergen.

ALGEMEEN
- woonoppervlakte 105 m², inhoud 332 m³ (conform NEN-2580);
- gebouwd in 2008;
- erfpacht: AB2000, canon is afgekocht tot en met 15 november 2055;
- verwarming en warm water door combiketel (Agpo Ferroli, 2008);
- vloerverwarming en plavuizen vloer door de gehele woning;
- volledig geïsoleerd;
- warmte-terugwin-installatie aanwezig;
- kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie M, complexaanduiding 7058, appartementsindices 40 (woning) en 415 (garagebox);
- oplevering in overleg;
- de vraagprijs is exclusief de garagebox. Vraagprijs voor de garagebox bedraagt € 75.000,-- k.k.

VERENIGING VAN EIGENAARS
- actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaars ''Morgenster/Pallas'' en ''Parkeergarage van het complex VOC Cour'' te Amsterdam;
- oprichting: 6 maart 2008;
- aandeel in de VvE: 104/3.195ste (woning) en 16/4.426ste (garagebox);
- de administratie wordt in eigen beheer gevoerd;
- de VvE-bijdrage bedraagt € 174,76 per maand voor de woning en € 48,17 per maand voor de garagebox;
- huishoudelijk reglement en meerjaren onderhoudsplan aanwezig;
- opstalverzekering via de VvE's afgesloten met voldoende dekking.

LIGGING
Het Westerdokseiland is één van de populairste locaties in Amsterdam en ligt aan de rand van de Jordaan met een moderne binnenhaven met open vaarverbinding naar het IJ en de Prinsengracht. Op een steenworp afstand is de grachtengordel, de Westelijk eilanden (Bickers-, Prinsen- en Realeneiland), het Centraal Station, de Noordermarkt, het Prinseneiland, de Haarlemmerbuurt en het Westerpark. De Jordaan heeft veel gezellige cafés en restaurants. Elke zaterdag is er een biologische markt op de Noordermarkt en een knusse markt op de Lindengracht. Voor de dagelijkse boodschappen bevindt zich op loopafstand één van de leukste winkelstraten van Amsterdam: de Haarlemmerstraat. Restaurants en cafés in de Jordaan zoals café Thijssen, Tabac, of koffie met zelfgemaakt appelgebak bij Winkel. Cultuur en sport in de Movies, Fitness4Free of Squashcity of in het Westerpark. Het BIM huis, Pakhuis de Zwijger en het Muziekgebouw liggen meer oostelijk aan het IJ. Tenslotte Amsterdam Noord: het NSDM terrein en het filmmuseum EYE zijn met de pont te bereiken. Bereikbaarheid: De Westerdoksdijk is aan het IJ gelegen en is uitstekend te bereiken via de Ring West en Ring Oost. Openbaar vervoer via het Centraal Station met metro, trein en busverbindingen. Schiphol is in 20 treinminuten te bereiken.

BIJZONDERHEDEN
- vanuit de living een fantastisch weids uitzicht over de historische binnenstad;
- mogelijkheid tot kopen eigen afsluitbare parkeerbox annex berging van 17 m²;
- ruime living met véél glas dus véél licht;
- complex voorzien van een lift en video-intercom;
- actieve en gezonde VvE;
- luxe complete keuken;
- vloerverwarming in gehele woning;
- nieuwbouw uit 2008 dus uitstekend geïsoleerd;
- overdekt balkonterras (loggia) van 9 m².

Maak vrijblijvend een afspraak en laat u verrassen!

*** ENGLISH VERSION ***

We may offer a three-room apartment of 105 m² living space, located on the first floor with a spacious balcony facing west and a lockable parking box in the garage below. The large window in the living room looks like a moving painting and because the house is on the first floor, in addition to the beautiful view, there is always view on the street and the authentic houseboats in the Westerdok.

The property is part of the high-quality new complex "VOC Cour", built in 2008 and is located between the historic center and the IJ.

LAY-OUT
Ground floor:
Through the common entrance on the Westerdok one arrives at a common cour with inner garden (herb picking garden). A second communal entrance with elevator leads to the apartment on the first floor.
First floor:
Entrance to spacious hall with videophone installation, toilet with fountain, storage / boiler room and laundry room. Two good sized bedrooms. Spacious bathroom with bath with hand shower, washbasin with furniture and mirror, second toilet, walk-in shower with hand and rain shower. Very spacious storage room. The living room with open kitchen is beautifully balanced and has a glass wall at the front from the floor to the ceiling with a spectacular view of the city, the houseboats and the water. The luxury custom made kitchen of Fred Constant is equipped with a caesar stone counter top with wooden drawers and cupboards and various built-in appliances. Matching shelves with recessed spotlights above the counter. The living room has a custom-made cupboard wall in the same style as the kitchen. The covered west-facing balcony can be reached through patio doors. Here you can enjoy the sun with a beautiful view from the afternoon until late in the evening.
In the secured garage is the lockable parking box annex storage. The box is equipped with electricity and an electrically operated door. Always your own parking space and an ideal space for storing things.

GENERAL
- Living area 105 m², contents 332 m³ (according to NEN-2580);
- built in 2008;
- leasehold: general conditions out of 2000, bought off till November 15th 2055;
- heating and hot water through combi boiler (Agpo Ferroli, 2008);
- underfloor heating and tiled floor throughout the apartment;
- completely insulated;
- mechanical ventilation system present;
- known at the Land Registry's office as municipality of Amsterdam, section M, complex designation 7058 , apartment index 40;
- transfer in consultation;
- the asking price is excluding the parking box. The asking price for the parking box is € 75.000, - k.k.

ASSOCIATION OF HOME OWNERS
- Active and Financial Healthy Association of Owners ''Morgenster/Pallas'' and ''Parkeergarage van het complex VOC Cour'' te Amsterdam;
- establishment: March 8th, 2008;
- 104/3.195th share in the community;
- the administration is conducted in-house;
- the Association of Owners' contribution amounts to € 174,76 per month for the apartment and € 48,17 for the parking box;
- internal regulations and multi-year maintenance plan present;
- home insurance completed through the Association of Owners with sufficient cover.

LOCATION
Westerdokseiland is one of the most popular locations in Amsterdam and is located on the edge of the Jordaan with a modern inland port with an open shipping connection to the IJ and the Prinsengracht. A stone's throw away is the canals, the Westelijk islands, Central Station, Noordermarkt, Prinseneiland, Haarlemmerbuurt and Westerpark. The Jordaan has many cozy cafés and restaurants. Accessibility: The Westerdoksdijk is located on the IJ and is easily accessible via the Ring West and Ring East. Public transport via Central Station with metro, train and bus connections. Schiphol can be reached in 20 train minutes.

DETAILS
- From the living room a fantastic wide view over the historic city center;
- possibility to buy your own lockable parking box and storage room of 17 m²;
- spacious living room with a lot of glass so a lot of light;
- complex with a lift and video intercom;
- active and healthy VvE;
- luxury complete kitchen;
- underfloor heating in the entire apartment;
- new construction from 2008 therefore perfectly insulated;
- covered balcony terrace (loggia) of 9 m².
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 175 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
105 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
9 m²
Externe bergruimte
17 m²
Bruto inhoud
332 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, douche, wastafel, vloerverwarming
Voorzieningen
lift

Energie

Energielabel
Klasse A
Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
c.v.-ketel, vloerverwarming geheel, warmte terugwininstallatie
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Agpo Ferroli
Bouwjaar ketel
2008
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
M
Indexnummer
40
Perceel
7058
Eigendomssituatie
Erfpacht
Lasten afgekocht tot
ma 15/11/2055
Ligging
Aan rustige weg, aan water, in centrum, vrij uitzicht

Garage

Soort garage
garagebox
Capaciteit
1
Voorzieningen
voorzien van elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
betaald parkeren, parkeergarage, parkeervergunningen
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Westerdok 376 Amsterdam

naar Westerdok 376 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object