Vorige | Volgende

Bert Haanstrakade 192 Amsterdam

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

** ENGLISH VERSION DOWN BELOW **

Gelegen aan het ruime water van de IJburgbaai, met beschutte, zonnige achtertuin op het zuidwesten en een eigen garage. Aansluitend in de parkeergarage is er een extra plaats die ruimte biedt aan twee auto’s. Deze wordt aangeboden voor € 25.000 k.k.

In 2020 is het herenhuis (169 m2) hoogwaardig verbouwd waarbij de keuken, badkamer, vloeren, deuren en gehele afwerking vervangen zijn voor een high-end afwerking waarmee een zeer stijlvolle woning is ontstaan.

Het geheel bestaat uit drie verdiepingen met riante woonkeuken gelegen aan de tuinzijde en drie slaapkamers. Daarnaast is er een souterrain met ruime kamer en een elektrisch afsluitbare garage. Direct daarachter is nog een zeer ruime parkeerplaats in de parkeergarage waar twee auto's kunnen staan.

Achter de zonnige tuin op het zuidwesten is er nog een algemene, afgesloten tuin en bestaat er de mogelijkheid om een bootje aan te leggen. Vanuit de woning heeft u fantastische vergezichten over het ruime water en de omliggende eilanden. De erfpacht is afgekocht tot september 2055 en voor de periode erna is de overstap naar eeuwigdurende erfpacht onder gunstige voorwaarden reeds gemaakt. Het woningblok is onder architectuur gebouwd en genomineerd voor de architectuur nieuwbouwprijs 2009.

Deze woning heeft een eigen woningwebsite! Hierop kunt u overzichtelijk alle informatie vinden. Interesse? berthaanstrakade192.nl.

INDELING
Begane grond, voorzien van moderne tegels met vloerverwarming (2020):
Entree, gezellige splitlevel indeling, welke gescheiden wordt door prachtige stalen en-suite schuifdeuren. Bijzonder is het extra hoge plafond van maar liefst 4,25 meter. Aan de voorzijde is er ruimte voor een grote eettafel en voor kinderen om te spelen. Er is een entresol waar nu een werkruimte gerealiseerd is. De hoger gelegen keuken (2020) met kookeiland met ruimte voor 6 krukken grenst direct aan de achtertuin en heeft een plafondhoogte van 3,25 meter. Deze is voorzien van alle gemakken waaronder Siemens inbouw apparatuur (inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging, combi stoomoven, warmhoudlade en vaatwasser), Quooker en losstaande Samsung koelvriescombinatie.

De achtertuin, gelegen op het zuidwesten, is een heerlijke plek waar de hele dag zon is. Met een elektrisch bedienbaar textieldak is er ook prettige beschutting. Achter de tuin is een afgesloten, gezamenlijke tuin aan het water met picknicktafels, speelvelden voor kinderen en door de gunstige ligging van de woning heeft u prachtige vergezichten over het water van de achtergelegen Dwarsgracht. U kunt uw eigen bootje aanleggen aan de steiger achter de woning (loopt via de VvE).

Eerste verdieping, voorzien van houten lamelparket, in 2020 geschuurd en opnieuw whitewash aangebracht:
Twee glazen deuren in een antraciet stalen frame sluiten deze ruimte af (2020). Hier is de woonkamer gelegen en een slaapkamer met prachtig zicht over de gracht aan de achterzijde. Deze kamer is met een schuifdeur af te sluiten, eventueel kan hier een vaste wand worden geplaatst. Elektrisch bedienbare screens aan de achterzijde. Doordat de woonkamer op de eerste verdieping ligt, is er schitterend uitzicht over het ruime water aan de voorzijde.

Tweede verdieping: voorzien van houten lamelparket, in 2020 geschuurd en opnieuw whitewash aangebracht:
Overloop, grote slaapkamer aan de voorzijde (geweldig uitzicht) met riante inbouwkast, luxe badkamer (2020) met marmerlookvloeren (elektrisch verwarmd) en -wanden, inloopdouche met rainshower, dubbel wastafelmeubel met spiegelkast. Separate toiletruimte, een berging met ruimte voor de wasmachine, droger en droogrek en een aparte zeer ruime gangkast. Aan de achterzijde is er nog een slaapkamer met weer prachtig zicht over de gracht. Ook hier weer elektrisch bedienbare screens.

Souterrain:
Garage met elektrische bedienbare deur en een loopdeur, waar u een auto, fietsen of scooters kwijt kunt en die u ook kunt gebruiken voor opslag of hobbyruimte. Hier is ook een 3-fasen aansluiting aanwezig voor een oplader voor uw elektrische auto. Bij deze woning hoort eventueel ook een extra parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage die ruimte geeft voor twee auto's! Deze wordt aangeboden voor €25.000 k.k. In het souterrain is ook nog een ruime kamer beschikbaar voor werken of hobby.

ALGEMEEN
- Woonoppervlakte 169 m2, inhoud 731 m3 - conform meetrapport en exclusief entresol (13 m2), garage (24 m2) en extra parkeerplaats (18 m2);
- Gebouwd in 2008 en hoogwaardig verbouwd in 2020;
- Erfpacht: AB2016, de erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 augustus 2055 en eeuwigdurende erfpacht voor daarna onder gunstige voorwaarden vastgeklikt (plus inflatie vanaf heden);
- Volledig geïsoleerd;
- Verwarming en warm water middels stadsverwarming;
- 3-fasen aansluiting in de garage voor een oplader voor een elektrische auto;
- Kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie AU, complexaanduiding 654, appartementsindices 80 (woning) en 179 (extra parkeerplaats);
- Definitief energielabel A;
- Extra parkeerplaats, plaats biedend aan twee auto’s, wordt aangeboden voor €25.000 k.k.;
- Oplevering in overleg.

VERENIGING VAN EIGENAARS
- Vereniging van Eigenaars Blok 14 aan het Bert Haanstrahof te Amsterdam;
- Oprichting: 1 september 2005, gewijzigd op 25 april 2017;
- Aandeel in de gemeenschap: 159/17.812e (woning) en 10/17.812e (extra parkeerplaats);
- De administratie wordt professioneel gevoerd door Munnik VvE Beheer;
- De VvE-bijdrage bedraagt € 271,13 per maand voor de woning en € 32,98 per maand voor de extra parkeerplaats;
- Meerjarenonderhoudsplan en huishoudelijk reglement aanwezig;
- Opstalverzekering afgesloten door de VvE met voldoende dekking.

LIGGING
Leuke restaurants, koffiecorners én de gezellige haven van IJburg bevinden zich op loopafstand. Zo ook winkels voor de dagelijkse boodschappen, waaronder een bakker, supermarkt, leuke kleding- en interieurzaken en natuurlijk het winkelcentrum zijn vlakbij gelegen. Het Theo van Goghpark voor de deur, het Diemerpark en uiteraard het strand van IJburg zijn allemaal op steenworp afstand en hebben een breed aanbod van sportfaciliteiten en veel speelmogelijkheden voor kinderen. IJburg heeft uitstekende uitvalswegen naar de A1, A2, A9 en de A10 en met de tram bent u binnen 15 minuten op Amsterdam CS. Kortom: IJburg biedt veel ruimte om te wonen, te recreëren en vooral te genieten van de buitenlucht én het water op geringe afstand van de Amsterdamse binnenstad!

BIJZONDERHEDEN
- Herenhuis bestaande uit drie verdiepingen gelegen aan het ruime water van de IJburgbaai;
- Heerlijke woonkeuken aan de tuinzijde gelegen;
- Achtertuin op het zuidwesten, dus de hele dag zon!
- Benedenverdieping heeft een plafondhoogte van 4,25 en 3,25 meter;
- Vanuit alle kamers prachtig panoramisch uitzicht over het IJmeer;
- Zwemmen en bootjes in de Polygoongracht achter het huis;
- Mogelijkheid om eigen bootje aan te leggen op steiger via de VvE;
- Gemeenschappelijke binnentuin met speelvoorzieningen voor de kids;
- Erfpacht afgekocht voor 50 jaar en eeuwigdurende erfpacht onder gunstige voorwaarden vastgeklikt;
- De gemeente heeft het voornemen eind dit jaar de maximum snelheid in de straat te verlagen van 50 km/per uur naar 30 km/per uur;
- Bekijk de eigen woningwebsite van deze woning op berthaanstrakade192.nl.

Kortom, een modern herenhuis met prachtige vergezichten! Maak vrijblijvend een afspraak en laat u verrassen.

** ENGLISH VERSION **

Situated on the spacious water of the IJburg bay, with sheltered, sunny back garden on the southwest and a private garage. Adjacent to the parking garage there is an extra space that offers space for two cars. This is offered for € 25,000 k.k.

In 2020, the mansion (169 m2) was renovated to a high standard, replacing the kitchen, bathroom, floors, doors and entire finish with a high-end finish, creating a very stylish home.

The house consists of three floors with spacious kitchen located on the garden side and three bedrooms. In addition, there is a souterrain with a spacious room and an electrically lockable garage. Directly behind it is a very spacious parking space in the parking garage where two cars can stand.

Behind the sunny garden on the southwest there is a general, enclosed garden and there is the possibility to moor a boat. From the house you have fantastic views over the spacious water and the surrounding islands. The ground lease has been bought off until September 2055 and for the period after that, the switch to perpetual leasehold under favorable conditions has already been made. The housing block was built under architecture and nominated for the architecture new construction award 2009.

This house has its own home website! Here you can find all information clearly. Interested? berthaanstrakade192.nl.

LAYOUT
Ground floor, equipped with modern tiles with underfloor heating (2020):
Entrance, cozy split level layout, which is separated by beautiful steel ‘en-suite’ sliding doors. Special is the extra high ceiling of no less than 4.25 meters. At the front there is space for a large dining table and for children to play. There is a mezzanine where a workspace has now been realized. The higher located kitchen (2020) with cooking island with space for 6 stools runs directly on the backyard and has a ceiling height of 3.25 meters. This is equipped with all conveniences including Siemens built-in appliances (induction stove with integrated extractor, combi steam oven, warming drawer and dishwasher), Quooker and separate Samsung fridge freezer.

The backyard, located on the southwest, is a wonderful place where there is sun all day. With an electrically operated textile roof, there is also pleasant shelter. Behind the garden is a closed, shared garden on the water with picnic tables, playing fields for children and due to the favorable location of the house you have beautiful views over the water of the Dwarsgracht behind. You can moor your own boat at the jetty behind the house (runs through the Association of Homeowners).

First floor, with wooden parquet flooring, sanded in 2020 and re-whitewashed:
Two glass doors in an anthracite steel frame close off this space (2020). Here is the living room located and a bedroom with a beautiful view over the canal at the rear. This room can be closed with a sliding door, possibly a fixed wall can be placed here. Electrically operated screens at the rear. Because the living room is on the first floor, there is a beautiful view over the spacious water at the front.

Second floor: with wooden parquet flooring, sanded in 2020 and whitewash applied again:
Landing, large bedroom at the front (great view) with spacious fitted wardrobe, luxurious bathroom (2020) with marble look floors (electrically heated) and walls, walk-in shower with rain shower, double washbasin with mirror cabinet. Separate toilet room, a storage room with space for the washing machine, dryer and drying rack and a separate very spacious hallway cupboard. At the rear there is another bedroom with a beautiful view over the canal. Again, electrically operated screens.

Souterrain:
Garage with electrically operated door and a wicket door, where you can park a car, bicycles or scooters and which you can also use for storage or hobby room. There is also a 3-phase connection for a charger for your electric car. This house may also include an extra parking space in the underground parking garage that gives space for two cars! This is offered for €25.000 k.k. In the souterrain there is also a spacious room available for work or hobby.

GENERAL
- Living area 169 m2, volume 731 m3 - in accordance with measurement report and excluding mezzanine (13 m2), garage (24 m2) and additional parking space (18 m2);
- Built in 2008 and high-quality renovated in 2020;
- Ground lease: General Conditions out of 2016, the ground lease has been bought off until 31 August 2055 and perpetual leasehold for afterwards under favorable conditions (plus inflation from now on);
- Fully insulated;
- Heating and hot water through district heating;
- 3-phase connection in the garage for an electric car charger;
- Known at the Land Registry’s office as municipality of Amsterdam, section AU, complex designation 654, apartment indices 80 (house) and 179 (extra parking space);
- Final energy label A;
- Additional parking space, offering space for two cars, is offered for €25,000 k.k.;
- Transfer in consultation.

ASSOCIATION OF HOMEOWNERS
- Association of Homeowners Blok 14 at the Bert Haanstrahof in Amsterdam;
- Established: 1 September 2005, amended on 25 April 2017;
- Share in the community: 159/17,812th (house) and 10/17,812th (additional parking space);
- The Association of Homeowners administration is professionally conducted by Munnik VvE Beheer;
- The contribution is € 271.13 per month for the house and € 32.98 per month for the extra parking space;
- Manual maintenance plan and internal regulations present;
- Building insurance taken out by the association with sufficient coverage.

LOCATION
Nice restaurants, coffee corners and the cozy harbor of IJburg are within walking distance. Shops for daily shopping, including a bakery, supermarket, nice clothing and interior shops and of course the shopping center are also nearby. The Theo van Goghpark in front of the door, the Diemerpark and of course the beach of IJburg are all a stone's throw away and have a wide range of sports facilities and many play options for children. IJburg has excellent roads to the A1, A2, A9 and A10 and by tram you can reach Amsterdam Central Station within 15 minutes. In short: IJburg offers a lot of space to live, recreate and especially enjoy the outdoors and the water at a short distance from the Amsterdam city center!

PARTICULARITIES
- House consisting of three floors located on the spacious water of the IJburg bay;
- Kitchen located on the garden side;
- Back garden on the southwest, so sun all day!
- Ground floor has a ceiling height of 4.25 and 3.25 meters;
- All rooms have a beautiful panoramic view over the IJmeer;
- Swimming and boats in the Polygoongracht behind the house;
- Possibility to moor your own boat on jetty via the Association of Homeowners;
- Courtyard garden with play facilities for the kids;
- Leasehold bought off for 50 years and perpetual leasehold under favorable conditions clicked on;
- Municipality intends to reduce the speed limit in the street from 50 km/h to 30 km/h by the end of this year;
- View the own website of this house on berthaanstrakade192.nl.

In short, a modern mansion with beautiful views! Make an appointment without obligation and be surprised.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
herenhuis
Type woning
tussenwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2008
In aanbouw
nee
Bouwjaartoelichting
Hoogwaardig verbouwd in 2020

Details

Voorzieningen
buitenzonwering, glasvezel kabel, mechanische ventilatie, schuifpui, tv kabel
Ligging
aan vaarwater, aan water, open ligging, vrij uitzicht
Permanente bewoning
ja
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Bijzonderheden

Bijzonderheden
gedeeltelijk gestoffeerd

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
169 m²
Oppervlakte overige functies
37 m²
Inhoud
731 m³

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
3
Aantal etages
4
Aantal badkamers
1
Badkamervoorzieningen
dubbele wastafel, inloopdouche, vloerverwarming, wastafelmeubel
Keuken type
inbouwapparatuur, woonkeuken

Isolatie en verwarming

Isolatievormen
hr glas, volledig geisoleerd
Soort verwarming
stadsverwarming, vloerverwarming gedeeltelijk
Warmwater installatie
stadsverwarming

Energielabel

Energielabel
A
Einddatum energielabel
2030-01-05

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Amsterdam AU 654
Eigendomssituatie
erfpacht
Kadastrale aanduiding
Amsterdam AU 654
Eigendomssituatie
erfpacht

Buitenruimte

Tuintype(n)
achtertuin
Hoofdtuin type
achtertuin
Hoofdtuin oppervlakte
37 m²
Hoofdtuin achterom
ja
Ligging hoofdtuin
zuidwest

Garage

Garagesoorten
garagebox, inpandig, parkeerkelder, parkeerplaats
Capaciteit
3
Aantal
1
Voorzieningen
elektra, elektrische deur
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Bert Haanstrakade 192 Amsterdam

naar Bert Haanstrakade 192 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object