Makelaarskantoor voor groot Amsterdam met breed dienstenpakket

Ons makelaarskantoor in Amsterdam biedt een breed dienstenpakket aan dat alle relevante vastgoedactiviteiten beslaat. Zo kunnen wij u integraal van dienst zijn. En dat is wel zo prettig.

Wij brengen de actuele markt voor u in kaart, analyseren de bouwkundige staat van een bepaald object, brengen realistische taxaties uit en onderhandelen scherp voor aankoop of verkoop van uw huis. Hieronder vindt u de diensten waarvoor u bij ons terecht kunt.

Aankoopmakelaar en verkoopmakelaar

U kunt rekenen op deskundig advies en actieve begeleiding wanneer u de makelaars van Voogd Makelaardij inschakelt bij de aan- of verkoop van een appartement of woonhuis. Wij houden rekening met uw specifieke woonwensen en uw financiële mogelijkheden én behartigen uw belangen bij het zoeken naar een huis. Ook bij de verkoop van uw huis kunt u ons raadplegen. Wij hebben de marktkennis en -middelen om uw huis op de meest verantwoorde en slimme manier onder de aandacht te brengen en te verkopen. U kunt daarbij uiteraard rekenen op scherpe onderhandelingen. Elk huis is uniek en behoeft de volle aandacht. Daarom maken wij van elke woning een kwalitatief hoogstaand boekje dat de waarde van het object bijna tastbaar maakt.

Beheer

Zowel zakelijk als particulier kunt u Voogd Makelaardij inzetten om diverse beheerderstaken voor u uit te voeren. Wij verzorgen het beheer van woningen, kantoor- en bedrijfsruimten en winkels. Hierbij valt te denken aan het vlekkeloos verzorgen van de administratieve afwikkeling van betalingen, het onderhoud van uw pand en het behandelen van klachten. De beheerdiensten kunnen uiteraard aangepast worden aan de individuele eisen of wensen van de klant.

Hypotheekadviezen

Voor hypotheekadviezen werkt Voogd Makelaardij onafhankelijk van geldverstrekkers. Zonder enige verplichting kan inzicht worden geboden in verschillende financieringsmogelijkheden. Fiscale aspecten zijn daarbij van belang, maar er wordt ook gekeken naar zo gunstig mogelijke rentevoorwaarden. Uiteraard worden uw persoonlijke omstandigheden en toekomstige ontwikkelingen op financieel gebied in het advies meegenomen.

Commercieel onroerend goed

Door onze jarenlange ervaring met onroerend goed zijn wij in staat om juist en doordacht advies te geven bij verschillende bedrijfsobjecten, zoals winkels, kantoren, bedrijfsruimten, ateliers en dergelijke. Wij kunnen voor u bemiddelen bij het verwerven, verkopen en verhuren. Verder kunnen wij behulpzaam zijn bij het opstellen van een huurovereenkomst en het beheren en administreren van uw bedrijfs- of beleggingsobject.

Taxaties

Om -schriftelijk- inzicht te krijgen in de waarden van uw onroerend goed kunt u, afhankelijk van de aard van de opdracht, de taxateurs van Voogd Makelaardij inschakelen. U kunt bijvoorbeeld een huis laten taxeren ten behoeve van de aan- of verkoop. Dit voor bijvoorbeeld het verkrijgen van een hypotheek. Onze bevindingen worden uitgewerkt in een deskundige, heldere en verzorgde rapportage.

Woningbouwprojecten

De grondige kennis die wij hebben van de lokale markt en marktpartijen zorgt ervoor dat wij voortdurend op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Zo kunnen wij opdrachtgevers als woningbouwverenigingen, bouwbedrijven en projectontwikkelaars volledig ondersteunen bij de voorbereiding van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Ons enthousiaste verkoopteam geeft een gedegen voorlichting aan potentiële kopers zodat een succesvolle verkoop kan worden bewerkstelligd.